Συνάντηση Μενεγάκη-Λάτσιου δύο φορές στο ίδιο μαγαζί!

Η λαμπερή παρουσιάστρια και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 συναντήθηκαν δύο φόρες στο ίδιο αγαπημένο τους μαγαζί στο Κεφαλάρι με διαφορετικές παρέες!
“Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντιούνται αρκετά συχνά και συζητούν για όσα τους αφορούν, τα οποία συνήθως έχουν να κάνουν με τα παιδιά. Αντιμετωπίζουν τα πάντα μαζί γιατί έχουν ως προτεραιότητα την καλή ψυχολογία και την ισορροπία των παιδιών τους. Έχουν βρει την χρυσή τομή, έχουν καλή διάθεση ο ένας απέναντι στον άλλον και αποφεύγουν να σχολιάζουν τις ζωές τους μετά το διαζύγιο” αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό People.
Αυτά τα λεγόμενα έρχεται να επιβεβαιώσει άνθρωπος που εργάζεται σε γνωστό και επιτυχημένο restaurant-club στο Κεφαλάρι. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν δύο συναντήσεις στο αγαπημένο τους μαγαζί. Η μία ήταν στα τέλη Δεκεμβρίου και η άλλη στα μέσα Ιανουαρίου.
“Η Ελένη ήρθε και τις δύο φορές στο μαγαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και λίγους φίλους του. Ήταν ντυμένη casual και εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της και την παρέα τους λίγο μετά τις 12:00. Προτίμησε να καθίσουν στο lounge χώρο του υπογείου, που είχε έντονη μουσική και finger food. Δεν άφησε ούτε λεπτό το χέρι του Μάκη Πανταζόπουλου. Καθώς η ώρα περνούσε, κάθονταν αγκαλιά και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, ενώ σηκώθηκαν και χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής.” σύμφωνα με το περιοδικό People.
“O Γιάννης Λάτσιος προτίμησε και τις δύο φορές να καθίσει στον επάνω όροφο που είχε πιο χαλαρή μουσική και gourmet menu. Το ένα βράδυ ήρθε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το δεύτερο με τον Αντώνη Κανάκη. Το πρώην ζευγάρι χαιρετήθηκε κανονικά σαν δύο καλοί φίλοι”
Εργαζόμενος στο club λέει : “Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, που χαιρέτησε θερμά και τους δύο.”

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More