Ζ. Μακρυπούλια: “Στον έρωτα επιτρέπεται ό,τι θέλει το ζευγάρι!”

Για τον έρωτα, τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή και τους κρυφούς θαυμαστές μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια που συμμετέχει φέτος στη θεατρική παράσταση “O Tυφλοσούρτης” με τον Θοδωρή Αθερίδη αποκάλυψε στο “ΟΚ!” κρυφές πτυχές της προσωπικής της ζωής.
“Στον έρωτα επιτρέπεται οτιδήποτε θέλει το ζευγάρι να κάνει”, αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήθει τα media με αφορμή τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μιλώντας μάλιστα, για τους παπαράτσι και τα δημοσιεύματα για τα προσωπικά της, η ίδια αποκάλυψε το εξής: “Είμαι μια χαρά. Είναι ένα παιχνίδι που πια το έχω μάθει, αν και πάντα έχει έναν τρόπο να με εκπλήσσει, αλλά πρέπει να μπορώ να κρατιέμαι μακριά απʼ αυτό. Αν μπω σε αυτό το “λούκι” θα χάσω την ψυχική μου ηρεμία και γιʼ αυτή πασχίζω πολύ. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Βάζω άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου. Είναι απλό”.

Ακόμη, στην ερώτηση αν είχε ποτέ κρυφό θαυμαστή, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως της είχε συμβεί ένα περιστατικό στο παρελθόν. “Μου είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια. Ένιωθα πως κάποιος με παρακολουθεί. Δεν ήταν ευχάριστο, γιατί τότε με παρακολουθούσαν έτσι κι αλλιώς οι παπαράτσι. Με εκείνον είχα φοβηθεί γιατί δεν τον είχα ξαναδεί. Μάλιστα, είχε γίνει κι ένα επεισόδιο και είχε έρθει η αστυνομία στο θέατρο. Ύστερα από έναν χρόνο ήρθε στην παράσταση που ήμουν και με επισκέφθηκε στο καμαρίνι μου. Εκεί μου αποκάλυψε μια ιστορία που δείχνει ότι το έκανε από θαυμασμό και τότε δεν μπορούσε να το αποκαλύψει”, δήλωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί

Read More

And More