Μ. Χατζηγιάννης: “Αντιδεοντολογική” η συμπεριφορά του Λούλη προς την Ζέτα!

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο στούντιο του Sfera 102,2 βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μίλησε για την καριέρα του, τις σχέσεις που διατηρεί με τους ανθρώπους του χώρου, την Ζέτα Μακρυπούλια και την “αντιδεοντολογική” συμπεριφορά του Χρήστου Λούλη.

Την απάντησή του στα σχόλια του του Χρήστου Λούλη προς την Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χαρακτηρίζοντας “αντιδεοντολογική” τη συμπεριφορά του. “Η τέχνη δεν μαθαίνεται σε καμία σχολή και κανένα πανεπιστήμιο. Ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Βρίσκω μία λογική σε αυτό που έγινε, από την άποψη ότι όταν επιτυγχάνεις κάτι και φθάνεις σε ένα πολύ υψηλό σημείο, οι πρώτοι που σου επιτίθενται είναι οι συνάδελφοί σου. Κατά τα άλλα δεν με αγγίζει καθόλου. Η Ζέτα δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για τίποτα. Έχει ήδη αποδείξει πράγματα και κυρίως θεωρώ ότι το μέλλον της ανήκει”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τη στιγμή που πήρε το βραβείο του τραγουδιστή της χρονιάς από την Ζέτα το περασμένο καλοκαίρι, στα βραβεία MAD. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ήταν και η στιγμή που ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Ζέτα. “Τότε δεν πήρα ένα βραβείο, αλλά δύο. Και νομίζω ότι αυτό το δεύτερο, που είχε σάρκα και οστά, ήταν και πολύ πιο σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, εγώ λειτούργησα στο να ξεκινήσει όλο αυτό με την Ζέτα και όλα έγιναν κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας”, δήλωσε.
Για όλο αυτό το κρυφτώ με τις κάμερες, ο Μιχάλης εξομολογήθηκε το εξής: “Ολο αυτό που μου συμβαίνει για μένα είναι πρωτοφανές. Δεν ήθελα να πολύ-κρυφτώ αλλά δεν ήθελα και να υπερ-εκτεθώ κιόλας. Δεν ξέρω πώς ακριβώς πρέπει να το χειριστώ και ούτε πιστεύω ότι ο καθένας ξέρει πώς να το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι πολύ αγνό και ουσιαστικό και θέλω να το προφυλάξω. Αυτό είναι όλο”.
Στην ερώτηση αν πιστεύει πως έχει φθάσει την κορυφή, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι η κορυφή δεν ανήκει σε κανέναν. “Η κορυφή δεν ανήκει σε κανέναν, είναι κάτι παροδικό. Ελπίζω πάντα να βρίσκομαι ένα βήμα κάτω από αυτό για να έχω κάτι να περιμένω κάτι να προσδοκώ. Και σημασία στην δουλειά μας έχουν άλλα πράγματα. Όπως η σταθερή πορεία η οποία ολοκληρώνεται μέσα από άλλες διαδικασίες. Διάρκεια σημαίνει καθιέρωση, διαχρονικότητα. Και σημαίνει ότι μετράς και όχι μόνο στο παρόν αλλά μετράς και στα επόμενα χρόνια. Αντέχεις στον χρόνο”, ανέφερε.
Ακόμη, όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε για τις φιλίες που διατηρεί στον χώρο απάντησε: “Δεν μπορείς να κάνεις επιστήθιους φίλους σε αυτό το χώρο γιατί δεν έχεις χρόνο, τους γνωρίζεις κάτω από αυστηρά επαγγελματικές συνθήκες, οι συνεργασίες διαρκούν μία σεζόν. Και για να σου πω την αλήθεια όταν μιλάω με τους φίλους μου θέλω να ξεφεύγω και να μην μιλάω για καλλιτεχνικά και μουσικά το αποφεύγω. Οπότε οι φίλοι μου δεν προέρχονται από αυτό το χώρο”.
Μιλώντας για τα ελαττώματα του ο ίδιος αποκάλυψε: “Ελαττώματα έχω εντοπίσει αλλά τα έχω αποδεχθεί αφού δεν μπορούν να αλλάξουν. Είμαι αρκετά ασυνεπής, ζηλιάρης αλλά μερικές φορές το θεωρώ προτέρημα. Έχω αρκετό εγωισμό αρκετές φορές και δεν στρίβω εύκολα αλλά είναι κάτι που το δουλεύω και προσπαθώ να το αλλάξω τώρα. Πολιτισμένος καβγάς δεν υπάρχει”.
Τέλος, με αφορμή το νέο του άλμπουμ “Το καλύτερο ψέμα”, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραδέχτηκε πως προτιμά ένα ανώδυνο ψέμα από μια επίπονη αλήθεια. “Θα προτιμούσα ένα ανώδυνο ψέμα, προκειμένου να μην πληγώσω κάποιο δικό μου άνθρωπο. Πιο πολύ έχω πληγώσει παρά έχω πληγωθεί και δεν έχω πει ποτέ μου συγγνώμη. Αν και θα έπρεπε. Όμως πάντα υπάρχει χρόνος να αποκαταστήσεις τα λάθη σου”.

Read More

And More