Η Ελεονώρα εξηγεί τους λόγους του χωρισμού της!

Μετά τη “βόμβα” για το χωρισμό της με τον Γιάννη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η ίδια ανέφερε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και είχε στενοχωρηθεί πολύ. Αρκετές φορές έφευγε από την εκπομπή χωρίς να μιλά σε κανέναν εκτός από τον συνεργάτη και φίλο της Θέμη Μάλλη και προτιμούσε να κλείνεται στον εαυτό της. “Δεν ήταν εύκολο αυτό το διάστημα. Δεν είναι εύκολο μέσα σου να διαλύεσαι και να πρέπει να ακολουθείς την καθημερινότητα σου. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου να διαλύεται και αυτός. Υπήρξαν φορές που μετά το τέλος της εκπομπής έφευγα από το σταθμό χωρίς να πω κουβέντα σε κανέναν, παρά μόνο στον Θέμη Μάλλη, ώστε να απομονωθώ και να μείνω με τον εαυτό μου, ώστε να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα και να βιώσω τα αρνητικά μου αισθήματα”, έγραψε στο blog της στο queen.
Παράλληλα, η ίδια εξήγησε πως ο χωρισμός ήρθε επειδή έγιναν κάποια λάθη. “Μερικές φορές καταλήγω ότι χίλιες φορές καλύτερα να χωρίζεις γιατί γνώρισε κάποιον άλλον, γιατί σε παρατάνε για άλλη γκόμενα, γιατί βαρέθηκες ή ό,τι άλλο, παρά να πρέπει να δώσεις τέλος γιατί έγιναν λάθη. Και τα λάθη είναι σαν τον καρκίνο. Σε τρώνε χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δεν σου δίνουν δείγματα, ή και αν σου δώσουν, δεν τους δίνεις εσύ σημασία και τελικά όταν τα μαθαίνεις, είσαι στο τελικό στάδιο. Δεν υπάρχει γυρισμός! Μόνο η κόλαση ή ο παράδεισος”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με καλή διάθεση και σε αυτό την έχουν βοηθήσει και οι φίλοι της, οι οποίοι προσπάθησαν να την κάνουν να γελάσει και της έκαναν διάφορα σχόλια και αστεία, φτιάχνοντας της το κέφι. Η ίδια συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον των φίλων της στο twitter και τους ευχαρίστησε για τα σχόλια τους.

Παράλληλα και η Ελεονώρα αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός ότι είναι μόνη και χωρίς κανένα απολύτως κόμπλεξ. “Δηλαδή τώρα θα γυρίσω στα παλιά που κάθε βδομάδα θα αλλάζω σύμφωνα με τις φυλλαδες 238,5 γκόμενους την εβδομάδα;”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Ενώ, δεν έχασε το κέφι της και σήμερα το πρωί που λόγω της Τσικνοπέμπτης ντύθηκε “κόκορας” στην εκπομπή της.


Η Ελεονώρα ντύθηκε κόκορας στην Πρωινή Μελέτη!

Read More

And More