Ε. Μελέτη: Η ζωή μετά το Γιάννη και οι αποκαλύψεις για τον πρώην στην εκπομπή!

Λίγα 24ώρα έχουν περάσει μόνο από τη στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Γιάννη και φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει να της στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και να βρίσκονται στο πλευρό της.

Η ίδια προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό και παρόλο που γράφει στο twitter της “Δεν μιλάω, δεν μιλάω”, δηλώντας την πρόθεσή της να μην αναφέρεται σε αυτό το γεγονός, όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν στρέψει τα βλέμματα προς το μέρος της. Η Ελεονώρα προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και ακόμη και σε ένα σχόλιο που έκανε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου ανέφερε πως του αρέσει το λουκ της γνωστή παρουσιάστριας, εκείνη απάντησε με χιούμορ: “μην τα λέτε τώρα αυτά”.

Ωστόσο, με αφορμή το χωρισμό της, η Ελεονώρα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την συμπεριφορά του πρώην της. Αυτήν τη φορά όμως, δεν αναφέρθηκε στον Γιάννη, με τον οποίο όπως δήλωσε έχει κρατήσει μια καλή επαφή, αλλά σ’ ένα παιδικό της έρωτα που την είχε απατήσει. Η ίδια αναφερθηκε στον συγκεκριμένο λέγοντας: “Ο βλάκας ο πρώην μου, που με απατούσε όσο είχαμε σχέση… με την πρώην του”. Η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε πως πρόκειται για ένα βίωμα που είχε στα 18 της χρόνια. “Ήταν ένας οικογενειακός φίλος που ήξερα από μικρή και ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Από τα 2 χρόνια της σχέσης μας, τον 1,5 χρόνο τα είχε παράλληλα και με την πρώην του. Ήμουν στην τελευταία τάξη του λυκείου, είχα εξετάσεις και δεν μπορούσα να βγω. Τυχαίνει ένα βράδυ, όμως, να βγω με φίλους μου και γνωρίζω μια ξανθιά, με την οποία πιάνω τη συζήτηση. Και μετά από 2 ώρες συζήτησης ανακαλύψαμε ότι τα έχουμε με τον ίδιο άντρα”, αποκάλυψε.
Δες το Video από την εκπομπή:

Πέρα όμως, από την καλή ατμόσφαιρα στο πλατό, η Ελεονώρα προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της και να δει τη θετική πλευρά τον πραγμάτων. Η ίδια σχολίασε και μια πρόσφατη φράση που χρησιμοποίησε η Έλλη Κοκκίνου και δήλωσε πως αυτό την εκφράζει και την κάνει να σκεφθεί πως το πιο σημαντικό που έχει ο κάθε άνθρωπος είναι η προσωπική του αλήθεια. “Αν κάνω αυτό που θέλουν οι άλλοι, θα ζήσω τη δική τους ζωή και όχι τη δική μου”, είχε πει η Έλλη Κοκκίνου.
“Πόσο μα πόσο δίκιο έχει…”, σχολίασε η Ελεονώρα και συνέχισε: “Βάλτε την καλά στο μυαλό σας, και αν είστε και τολμηροί κάντε και την ενδοσκόπηση σας και δείτε κατά πόσο ισχύει και στην περίπτωση σας…. Ο αυτοπροσδιορισμός είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Απαιτεί τεράστια επαφή δική σου με τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου και όχι με τις ανάγκες τα θέλω και τα πιστεύω τον άλλον. Για όποιον τομέα της καθημερινής ζωής… Ακολουθώντας την εσωτερική μας αλήθεια, απλά ακολουθούμε την καρδιά μας. Για να το κάνεις αυτό θέλει πρώτα απ΄όλα να καταλάβεις τι γίνεται. Αμέσως μετά, ξεχωρίζεις τι από αυτά που έχεις γίνει, σου έχει φορεθεί και τι από αυτά είσαι εσύ στ΄αλήθεια. Το επόμενο στάδιο θέλει τα κότσια, για να μπορέσεις να στεναχωρήσεις όλους εκείνους των οποίων τα “φύλλα” θα απορρίψεις αλλά και για να καταφέρεις να στεριώσεις και να προβάλλεις αυτό που έχεις μέσα σου”, έγραψε στο blog της στο queen.
Και συνέχισε: “Είναι δύσκολο, αλλά άπαξ και τα καταφέρει κανείς πραγματικά μπορεί να βιώσει την απόλυτη ευχαρίστηση της ολοκληρωμένης αυτούσιας και αυτόνομης υπόστασης. Αυτός είναι ο σκοπός του ανθρώπου κατά τη δική μου ταπεινή άποψη. Να μπορεί να ξέρει τι θέλεις, να γνωρίζει τι είναι και να έχει στενή επαφή με τα συναισθήματα του, τις επιθυμίες τις δικές του και τις ανάγκες του που θα ορίσουν και θα σχεδιάσουν τη ζωή του. Είναι επώδυνο όταν ανακαλύψει κανείς πως από αυτό που νόμιζε ότι είναι, τελικά είναι κάτι άλλο, αλλά στην τελική καλύτερα ένας νέος εαυτός βασισμένος σε προσωπική συνταγή, παρά ένας υπνωτισμένο άβαταρ φορεμένο από άλλους”.

Read More

And More