Ποιος μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Α. Οικονομάκου;

Η Αθηνά Οικονομάκου, είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε αρχικά, από τη συμμετοχή της στο ”Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο”. Στη συνέχεια την είδαμε στους ”Ατρόμητους”, στους ”Λατρεμένους γείτονες” και σε διαφημιστικό καταστημάτων, όπου ήταν αποδέκτρια της ατάκας ‘‘το χάσαμε το κορμί, πατριώτη”, ενώ τον Απρίλιο του 2009 φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Max”.. με ξανθό μαλλί, τότε.

Η φωτογράφηση έγινε μόλις λίγους μήνες, πριν η Αθηνά αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη ”Ζωή της Άλλης”, μια σειρά που ακόμη και στις επαναλήψεις του, σύμφωνα με το ”Πρώτο θέμα”, σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.
Στη συνέντευξή της μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει: ”Θα ήθελα το σώμα μου να ήταν πιο γυμνασμένο, να είχα μεγαλύτερο στήθος και πιο μεγάλα οπίσθια”!

Κατά καιρούς της έχουν προσάψει διάφορες σχέσεις, αλλά εκείνη εδώ και 3 περίπου μήνες φαίνεται πως έχει σχέση – αυτή τη φορά πραγματικά – με το μοντέλο και σερβιτόρο Rodrigo, που κατάγεται από την Βραζιλία. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση έγινε πριν από 2 μήνες και ο Rodrigo ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και τρυφερός μαζί της. Επιπλέον, πριν από λίγες εβδομάδες το ζευγάρι εθεάθη σε γνωστό κατάστημα στο Κολωνάκι, από όπου η Αθηνά έκανε δώρο ένα – αρκετά ακριβό – παντελόνι στον Rodrigo.

Εκείνος, ήρθε στην Ελλάδα λόγω της αγάπης του για μια Ελληνίδα δημοσιογράφο την οποία και παντρεύτηκε, αλλά ο γάμος τους κράτησε λίγα χρόνια. Πηγές αναφέρουν πως είχε μια σύντομη σχέση και με την Χριστίνα Παππά, αλλά τώρα η Αθήνα είναι η μόνη που τον ενδιαφέρει.

Read More

And More