Η Δήμητρα Αιγινίτη αποκαλύπτει πως έφθασε στο χωρισμό!

Τέσσερις μήνες μετά το αιφνίδιο τέλος του γάμου της με τον Αντώνη Σρόιτερ, η Δήμητρα Αιγινίτη μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της, τις δύσκολές στιγμές που πέρασε και ξεκαθάρισε τα όσα λέγονται για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό.

“Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Το για “πάντα” είναι σχετικό. Υπάρχει έρωτας που κρατάει για πάντα; Ένας γάμος κρατάει για πάντα; Είναι ρομαντικό, είναι ιδανικό, αλλά και πολύ δύσκολο στις μέρες μας. Θέλει τρομακτική προσπάθεια και από τους δυο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αιγινίτη στο “ΟΚ!”
Για τις δυσκολίες που πέρασε, η ίδια είπε: “Πέρασα δύσκολα. Φαντάζομαι το ίδιο και ο Αντώνης. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δυο. Έγινε απότομα. Έγινε βίαια ψυχολογικά” και πρόσθεσε: “Το παλέυαμε τρεισήμισι μήνες. Τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το γάμο. Κάποια στιγμή δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο αυτή η ιστορία. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια. Έπαιξε ρόλο η ασυμφωνία χαρακτήρων”.

Όσον αφορά, τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, η ίδια αποκάλυψε πως δεν είναι μαζί. “Με τον Ηλία δεν υπήρξε κάτι. Τον γνώρισα πέρσι στο Δέστε τους, είναι ένας συμπαθέστατος και ταλαντούχος καλλιτέχνης, με τον οποίο όμως δεν είμαστε μαζί”, ξεκαθάρισε.
Στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα για το διαζύγιό της, η 32χρονη δημοσιογράφος είπε: “Όπως δεν πούλησα το γάμο μου, έτσι δεν θα πουλήσω και το χωρισμό μου” και συμπλήρωσε πως η ανακοίνωση του χωρισμού της μέσω facebook έγινε συνειδητά και για πολύ συγκεκριμένο λόγο που γνωρίζει ο Αντώνης.
Όσο για τις αιτίες που οδήγησαν στο χωρισμό, η Δήμητρα Αιγινίτη ανέφερε: “Όπως βλέπεις δεν το έχω πει ποτέ. Γιατί σέβομαι τα 4 χρόνια που έζησα μαζί με τον Αντώνη. Δεν θα μπω στη διαδικασία να τον εκθέσω ή να πω κάτι άλλο”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!”

Read More

And More