Α. Πρέλεβιτς: Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη;

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τη συμμετοχή της στο “10 με 1 μαζί”, τη συνεργασία της με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο και αποκάλυψε πως θα ήθελε να έχει τη διάρκεια της Ελένης Μενεγάκη.

“Θα ήθελα να έχω την διάρκεια της Μενεγάκη. Ό,τι και να κάνει η Ελένη είναι νικήτρια και μόνο για το ό,τι βρίσκεται τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Down Town”.
Μιλώντας για τη συνεργασία της με το πρωινό του Αντ1, η ίδια ανέφερε: “Η δημοσιογραφία και τα media είναι το αντικείμενο που έχω σπουδάσει στο Λονδίνο… Όταν έρχομαι σε επαφή με τόσο έμπειρους δημοσιογράφους, όπως ο Σπύρος και ο Γιώργος, σκέφτομαι πως έχω πολλά βήματα ακόμα να κάνω για να αποκαλώ τον εαυτό μου ως δημοσιογράφo”.
Όσον αφορά το μόντελινγκ, η Άννα είπε ότι ασχολείται περιστασιακά με το χώρο, ενώ στην τηλεόραση θα την βλέπουμε σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν. “Μετά θα δούμε. Στην τηλεόραση δεν ξέρεις τι σου προκύπτει. Όποια ευκαιρία κι αν μου παρουσιαστεί πάντως, θα την αρπάξω”, πρόσθεσε.
Αναφερόμενη στον γνωστό μπασκετμπολίστα πατέρα της, η Άννα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως δεν θέλησε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ενώ τη σκηνή του 1992 όπου εκείνος έμεινε να κλαίει με λυγμούς στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ρεάλ την έχει δει… στο YouTube!
Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως ψώνιο δεν υπήρξε ποτέ και συνέχισε: “Επειδή βγήκα Σταρ Ελλάς σημαίνει πως έγινα αυτομάτως ο Barack Obama; Σε μερικές φωτογραφήσεις μου λένε σε θέλω πιο ντίβα, πιο σνομπ. Ε, δεν μου βγαίνει ούτε εκεί! Τι να κάνω τώρα; Ποτέ δεν ήμουν ψώνιο, άσχετα αν μερικοί πιστεύουν πως θα έχω καβαλήσει το καλάμι μόνο και μόνο επειδή είμαι κόρη του Μπάνε”.
Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Άννα εξομολογήθηκε πως συζεί με τον συντροφό της Δημήτρη, που είναι και η πρώτη της σχέση. “Η πρώτη μου σχέση είναι αυτή που διατηρώ τώρα με τον Δημήτρη”, είπε και σημείωσε πως ο πατέρας της δεν ήταν επιφυλακτικός απέναντι στον σύντροφό της, αλλά και η ίδια δεν έκρυψε την σχέση τους.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More