Η Ελληνίδα που “έκλεψε” την καρδιά του Καντάφι!

Η Κλειώ Εβανς είναι η γυναίκα που μάγεψε τον ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. Ψηλή, όμορφη, γοητευτική και πετυχημένη ηθοποιός. Μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πώς να μένει αξέχαστη στους θαυμαστές της αλλά και σε όσους τη βλέπουν για πρώτη φορά.

Η Κλειώ σέβεται τον εαυτό της αλλά και που ξέρει να κράτα τη θέση της όπου και όταν χρειάζεται, ακόμη και αν μπροστά της βρίσκεται ο Λίβυος πρόεδρος. Αλλωστε, για εκείνη που τον έχει δει από κοντά και που έχει μιλήσει μαζί του για πολλά θέματα σχετικά με τις δύο χώρες, είναι ένας έξυπνος και ευχάριστος άνθρωπος, με αίσθηση του χιούμορ, που ξέρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει το ωραίο φύλο με τις αρχές και τα πιστεύω του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” η Κλειώ Εβανς, αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ιταλία, επισκέπτεται συχνά πυκνά την Ελλάδα, αφού οι γονείς της κατοικούν στην Αθήνα, κάπου ανάμεσα στο Μοναστηράκι και στην περιοχή του Ψυρρή. Η μελαχρινή καλλονή είναι καρπός του έρωτα μιας Ελληνίδας από τη Λέρο και ενός Βρετανού που συναντήθηκαν κάπου στην Ιταλία.
Η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο, ενώ σταδιακά επιχείρησε βήματα στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Πριν από περίπου πέντε χρόνια πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους “Communication Breakdown” του σκηνοθέτη Χρήστου Πιθαρά, ενώ την ενδιαφέρει να εμφανιστεί και σε άλλη ελληνική ταινία, παρ’ ότι πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.
Ο Μουαμάρ Καντάφι και η Ελληνίδα καλλονή γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια. Η εντυπωσιακή ηθοποιός είχε επιλεγεί μέσω casting από το πρακτορείο Hostess web, το οποίο είχε αναλάβει να βρει και να στείλει τις εντυπωσιακότερες κοπέλες σε “εκπαιδευτικά”, όπως είχαν χαρακτηριστεί, ταξίδια στη Λιβύη προκειμένου να γνωρίσουν την κουλτούρα της χώρας και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στην Ευρώπη.
Για να επισφραγίσει τη φιλία του μαζί της ο Μουαμάρ Καντάφι σε ένα από τα ταξίδια του αποφάσισε να δωρίσει στην πανέμορφη Κλειώ Εβανς κάτι που όταν θα το φοράει, θα την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή. Ενα εντυπωσιακό χρυσό μενταγιόν δεμένο με διαμάντια, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται το πρόσωπό του ήταν πραγματικά ό,τι πιο πολύτιμο της είχαν χαρίσει μέχρι εκείνη την ώρα.
Η ίδια το δέχτηκε και από τότε δεν ήταν λίγες οι φόρες που στόλισε το πανέμορφο μπούστο της με το πανάκριβο κόσμημα. Αυτό που τη συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν το ότι αυτό το συγκεκριμένο δώρο ο Καντάφι το έδινε μόνο σε πρόσωπα που εκείνος είχε επιλέξει να φορούν κάτι δικό του. “Η κίνηση με το μενταγιόν με τίμησε ιδιαίτερα, όταν διαπίστωσα πόση σημασία έχει γι’ αυτόν

Read More

And More