Μια απογευματινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους.
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την έξοδό τους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο και ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά, αποτυπώνοντας όμορφες στιγμές από την έξοδό του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γνωστού σεφ απαιτούν συχνά μετακινήσεις και ταξίδια, με αποτέλεσμα οι δυο τους να περνούν αρκετό χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον.
Ωστόσο, όταν εκείνος βρίσκεται στην Αθήνα, το ζευγάρι φροντίζει να αξιοποιεί τον κοινό του χρόνο, επιλέγοντας δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.
Υπενθυμίζεται ότι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν το 2019, σε μια όμορφη τελετή στην Κρήτη, και από τότε έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογενειακή καθημερινότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός σεφ είχε μιλήσει στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αρχή της σχέσης τους, αποκαλύπτοντας την αμηχανία που ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά φωτογραφία τους σε εξώφυλλο περιοδικού.
«Στην αρχή της σχέσης μας με τη Βάσω, όταν μου έλεγε πως μπορεί να μας βγάλουν φωτογραφία, την κορόιδευα και της έλεγα “ποια είσαι, η Βουγιουκλάκη;”. Όταν μας είδα για πρώτη φορά σε πρωτοσέλιδο με τη Βάσω, έπαθα σοκ», είχε εξομολογηθεί ο Λευτέρης Σουλτάτος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ