Σκοτώθηκε σε τροχαίο μοντέλο από την εκπομπή της Μενεγάκη

Η 25χρονη Mirela Colodzeischi ήταν το αγαπημένο μοντέλο της Ελένης, όταν ο Γιάννης Μαρκετάκης δοκίμαζε στην ίδια κάθε Παρασκευή στο πλατό του “Kαφέ με την Ελένη” τα προιόντα μακιγιάζ γνωστής εταιρείας καλλυντικών.
“Χάσαμε ένα κοριτσάκι που αγαπούσαμε πολύ. Για όλους εμάς ήταν σοκ!”, είπε η Ελένη Μενεγάκη στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής.
Η Mirela σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Σαρωνίδας, γυρνώντας από μία επίδειξη μόδας -όταν σύμφωνα με τα όσα είπε η Ελένη- ένα άλλο αυτοκίνητο της έκλεισε το δρόμο.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού τροχαίου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και κατήγγειλε το νοσηλευτικό σύστημα, εξαιτίας του οποίου χάθηκε το κορίτσι. “Το τροχαίο δεν ήταν ακαριαίο. Η κοπέλα πέθανε μετά από 18 ώρες. Μεταφέρθηκε στη Βούλα, σε ένα υποτυπώδες δωμάτιο, το οποίο δεν είχε κατάλληλες συνθήκες για να νοσηλευτεί. Το μοντέλο δεν ήταν ασφαλισμένο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην τη δεχτούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Είχε βαθείες κακώσεις και έπρεπε να μπει από την πρώτη στιγμή στην εντατική. Την άφησαν αβοήθητη…”, αποκάλυψε.

Όπως μάθαμε από συνεργάτη της εκπομπής, όλοι έχουν σοκαριστεί και δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό της. Η Μirela ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί και την αγαπούσαν όλοι!

Το TLIFE επικοινώνησε και με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος ανέφερε πως ακόμη δεν ξέρουν τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς και από την εκπομπή επικοινώνησαν με την μητέρα της άτυχης κοπέλας, αλλά ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν είχε το κουράγιο να τους απαντήσει. Ο ίδιος σημείωσε πως όλοι στενοχωρήθηκαν πολύ στην εκπομπή, καθώς την έβλεπαν συχνά στο πλατό και ήταν πολύ αγαπητή. Ενώ, τους συγκλόνισε το γεγονός πως η κοπέλα έχασε τη ζωή της πάνω στο άνθος της ηλικίας της…

Η 25χρονη καλλονή συνεργαζόταν εδώ και πέντε χρόνια με το πρακτορείο μοντέλων Dmodel.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στο νεκροταφείο Βύρωνα. Μέσα σε ένα λευκό φέρετρο μετέφεραν το κορμί της άτυχης κοπέλας. Στην κηδεία βρέθηκαν η μητέρα της, ο πατριός της και ο συντροφός της.

Δες το βίντεο με την Ελένη να αποχαιρετάει τη συνεργάτιδά της

Δες μια από τις τελευταίες φορές που ο Γιάννης Μαρκετάκης έβαψε την Μιρέλα στον “Καφέ με την Ελένη”. Το συγκεκριμένο βίντεο του zappit είναι από ένα απόσπασμα από την εκπομπή στις 11 Μαρτίου 2011

Read More

And More