H Katie Holmes μιλά για τα ζελεδάκια σε σχήμα πέους που έτρωγε η Suri!

Ήταν εικόνες που προκάλεσαν, όχι μόνο σοκ παγκοσμίως, αλλά και τεράστια έκπληξη, πολλά σχόλια κι απορίες… Γι’ αυτό η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes, βρέθηκε στην εκπομπή ”The Ellen DeGeneres Show”, όπου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, στις αρχές του μήνα η κορούλα της, Suri, έτρωγε ζελεδάκια με απαγορευτική, για ανήλικα άτομα, ένδειξη και σχήμα.

Η Katie είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Daily Mail: ”Όπως συνηθίζουμε, πήγαμε για βόλτα σ’ ένα πολύ γνωστό μέρος της Νέας Υόρκης, που λέγεται ”Serendipity” και είναι για παιδιά. Καθώς μπήκαμε μέσα και περιμέναμε να μας παραχωρήσουν τραπέζι, η Suri άρπαξε κάποιες καραμελίτσες που βρίσκονταν στην μεριά των αγοριών. Τρόμαξα. Με όλο αυτό που συνέβη, δεν στάθηκα να δω τι ακριβώς απεικόνιζαν τα ζελεδάκια. Είδα μόνο την ένδειξη ”Penis gummies” και είπα ”αχ, ωραία, σουηδικά ψαράκια είναι!”

Και συνέχισε: ”Όταν κατάλαβα τι έδειχνε, είπα να μην της τα πάρω και τα πετάξω, γιατί τότε μπορεί να παραξενευόταν και να μου έλεγε ”γιατί; τι έχουν και δεν κάνει να τα φάω;” Κι εγώ, δεν ήμουν σε θέση να κάνω μια τέτοια είδους συζήτηση… Τα ‘χασα όμως, που πωλούνται σ’ ένα τέτοιο μέρος για παιδάκια, παρόμοια γλυκά.”

Read More

And More