Ζ. Μακρυπούλια: “Ο Μιχάλης είναι το ερωτικό μου παρόν!”

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για τον έρωτα της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, για τους καυγάδες τους, για τον αν σκέφτονται να κάνουν ένα παιδάκι και για την πρόταση γάμου…
Η 32χρονη παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένη και για τον έρωτά της για τον αγαπημένο της είπε : “Ο Μιχάλης είναι το ερωτικό μου παρόν και αυτό τα λέει όλα. Ζω το τώρα και ονειρεύομαι το αύριο.”
Για το αν έχουν καυγάδες στην σχέση τους η ίδια αποκάλυψε : “Κάθε σχέση ζωντανή και έντονη έχει και τους καυγάδες της. Εμείς ευτυχώς αλληλοσυμπληρωνόμαστε τόσο ώστε να μην καταλαμβάνουν χώρο σε αυτήν και να περνούν ανώδυνα.”
Ο ερχομός ενός παιδιού για την Ζέτα σημαίνει : “Ένα παιδί ολοκληρώνει την ύπαρξή μας και πόσο μάλλον όταν αποτελεί τον καρπό ενός μεγάλου έρωτα και μιας δυνατής σχέσης. Παρόλα αυτά αισθάνομαι ανασφάλεια όταν σκέφτομαι πόσο δύσκολες συνθήκες επικρατούν γύρω μας, στον κόσμο που ζούμε, και τι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα παιδί επειδή εγώ θα έχω αποφασίσει να το φέρω σε αυτόν τον κόσμο.”
Τέλος η Ζέτα θεωρεί ότι η ιδανική πρόταση γάμου είναι : “Αυτή που γίνεται όμορφα, ξαφνικά και ανέλπιστα!”

Read More

And More