TLIFE ρεπορτάζ: “Είδαμε τη Φαίη στο μαιευτήριο! Θηλάζει το μπέμπη και είναι τρισευτυχισμένη!

Χθες, γύρω στις 6 παρά, ήρθε στον κόσμο ο γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα! Ο σύντροφός της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και δεν την αφήνει λεπτό μόνη.

Η μανούλα Φαίη όπως μαθαίνουμε είναι καλά και λάμπει από τη χαρά της! Σήμερα θηλάζει τον γιο της και επειδή καταφέραμε να την δούμε, έχει ένα χαμόγελο που δεν περιγράφεται με λόγια!

Το Τlife βρέθηκε και σήμερα όπως και χθες το μαιευτήριο “Γαία” για να ευχηθεί στη νέα μαμά για το ευτυχές γεγονός!
Ανεβήκαμε στον 7ο όροφο και φτάσαμε στο δωμάτιο 706 όπου βρισκόταν η Φαίη. Καταλάβαμε αμέσως ότι ήταν το δικό της δωμάτιο γιατί είχε έξω πολλά δώρα και λουλούδια για μαμά και γιό!

Μπήκαμε διακριτικά στο δωμάτιο για να της ευχηθούμε για το χαρμόσυνο γέγονος, γύρω στις 12 παρά και είδαμε την γνωστή παρουσιάστρια να έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της, να το θηλάζει, και να είναι τρισευτυχισμένη! Δεν σταματούσε λεπτό να χαμογελάει και ήταν πολύ άνετη και χαλαρή. Το αγοράκι της φορούσε ένα γαλάζιο σκουφάκι και το κρατούσε στην αγκαλιά της με τρυφερότητα!

Ο Γιώργος καθόταν πιο έξω στον καναπέ με την αστρολόγο της εκπομπής, Βίκυ Παγιατάκη, και συζητούσαν. Μάλιστα φαινόταν λίγο εξαντλημένος αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του!

Ο γυναικολόγος της Φαίης, Θάνος Παράσχος, δήλωσε σήμερα στο Tlife : “Είναι πολύ χαρούμενη και ήρεμη. Έχει συνέχεια δίπλα της το μωράκι της και το θηλάζει. Έρχεται αρκετός κόσμος και ο σύζυγός της δεν φεύγει καθόλου από κοντά της!”

Το tlife τους εύχεται να τους ζήσει και να τον δουν όπως επιθυμούν!

Ρεπορτάζ: Αγγελική Χριστοπούλου

Read More

And More