Κ. Καραβάτου: ”Όταν μεγαλώνεις ένα παιδί έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου!”

H Kατερίνα Καραβάτου, ανοίγει την καδριά της στο περιοδικό ”Life & Style” και μιλά για την εγκυμοσύνη, τον Κρατερό Κατσούλη και τα… θαύματα! Αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού και εξομολογείται σχετικά με την πρώτη φορά που είδε στον υπέρηχο το μωρό: ”Σάστισα! Όταν άκουσα την καρδιά του μωρού, κρατούσα το χέρι του Κρατερού και έκλαιγα!”

Τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια του πέμπτου μήνα κύησης
”Είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά παράλληλα έχω πάρα πολλή αγωνία. Τον τελευταίο καιρό βλέπω στον ύπνο μου εφιάλτες. Άλλες φορές πάλι, δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου. Προσπαθώ να μένω ήρεμη. Σκέφτομαι ότι μέσα μου έχω πια ένα παιδί για το οποίο είμαι υπεύθυνη και πρέπει αν το προστατέψω.”

Πιστεύει στα θαύματα και δηλώνει ότι το θαύμα της συμβαίνει τώρα. ”Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου συμβούν όλα αυτά. Είχα μπει σε μια διαδικασία που έλεγα ότι μπορεί να μη βρω ένα σύντροφο να περάσω τη ζωή μου, να μην κάνω παιδιά. Ήμουν συνειδητοποιημένη πως όδευα προς τα εκεί”, συμπλήρωσε.

Η μεγαλύτερη αγωνία
”Αν θα πάνε όλα καλά, τι θα βγάλει η επόμενη εξέταση, πώς θα είναι ο υπέρηχος. Υπάρχει όμως και ο φόβος του αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, όπως θα ήθελα, σε αυτή την καινούργια ζωή. Προς το παρόν είναι υπαρξιακές οι ανησυχίες μου. Θα μπορέσω να δώσω αυτά που πρέπει; Όταν μεγαλώνεις ένα παιδί έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Λέω λοιπόν ”είμαι αρκετά καλός άνθρωπος για να μπορέσω να διδάξω σε αυτό τον άνθρωπο τι σημαίνει καλοσύνη, αρχές, συνέπεια, αξίες;” Αυτό θέλω μόνο.”

Επιπλέον, η Κατερίνα αποκάλυψε πως η σκέψη της ίδιας και του Κρατερού είναι, η βάφτιση και ο γάμος, να γίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες, επειδή ”είναι δυο μυστήρια πολύ σημαντικά και δεν θα ήθελαν να χάσει το ένα από το άλλο.” Σχετικά με τους κουμπάρους, δηλώνει ότι είναι πάρα πολλοί εκείνοι που τους έχουν τιμήσει με την πρότασή τους, να τους παντρέψουν και για το φύλο του παιδιού, μιλά για πρώτη φορά… ”Μόλις πριν από λίγες μέρες το μάθαμε και δεν το ξέρει ακόμα κανείς. Είναι κοριτσάκι.”

Σχετικά με την απόφασή της, αν και αγαπάει τις σχέσεις, να κάνει τώρα οικογένεια και όχι νωρίτερα
”Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Έγιναν οι σωστές διεργασίες στην ψυχή και στην καρδιά μου. Μπορώ αν δω τα πράγματα καθαρά. Ο Κρατερός μου έχει πει: ”Αν συναντιόμασταν πριν από 10 χρόνια, δεν θα ήταν αυτή η εξέλιξη στη σχέση μας”. Το πιστεύω απόλυτα!”, λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα και στη συνέχεια αναφέρει, για το αν θα μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς εκείνον: ”Δεν θα ήθελα να το κάνω κι ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ!”

Read More

And More