Δ. Καμπούρη: “Δεν φανταζόμουν ότι η εγκυμοσύνη θα έρθει τόσο άμεσα!”

Για το σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, το μωράκι που περιμένει και τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη. Το κορίτσι του Θέμου με το αφοπλιστικό χαμόγελο μίλησε για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή της και τις αλλαγές που έφερε η εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια του “Lifestyle” που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο της το πρώτο της παιδί, αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη της ήταν κάτι που ήθελε, αλλά δεν το περίμενε τόσο γρήγορα. “Ναι, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει τόσο άμεσα. Αν μου έλεγες δηλαδή πριν από δυο χρόνια ότι τον Αύγουστο θα περιμένω το παιδί μου θα σου έλεγα ότι δεν μπορεί, προφανώς μιλάς για κάποιον άλλον! Γιʼ αυτό δεν θέλω να κάνω σχέδια. Με αγχώνουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Έθνος”.
Για τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, η ίδια ανέφερε: “Πολύ γρήγορα. Όταν έχεις μια εμπειρία, δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις κάποια πράγματα που δεν τα έχεις διακρίνει σε προηγούμενες σχέσεις. Ο Βαγγέλης είχε στοιχεία που με έκαναν να πιστέψω αμέσως ότι θέλω με αυτόν τον άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Είναι αξιοπρεπής, ηθικό στοιχείο, δουλευταράς και νιώθω ότι είναι ο άντρας που θα με στηρίξει σε μια δύσκολη φάση. Μου πάει αυτός ο άντρας. Το πρόσωπό του, το σώμα του, η μυρωδιά του..”
Ακόμη, η νεαρή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι ο έρωτάς της με τον μέλλοντα σύζυγό της ήταν κεραυνοβόλος: “Συναντηθήκαμε ένα βράδυ σε μια κοινή παρέα και από εκείνη την ημέρα είμαστε μαζί. Είχαμε περάσει ένα έντονο πάθος και λέω “είχαμε” γιατί τώρα που είμαι έγκυος αυτό το πάθος έχει καταλαγιάσει, ίσως γιατί ξέρουμε ότι θα είμαστε μαζί. Με τον Βαγγέλη έχω ζήσει έντονες στιγμές, έχουμε αγαπηθεί πολύ, έχουμε τσακωθεί πολύ, έχουμε χωρίσει, τα έχουμε ξαναβρεί. Έχουμε περάσει από όλα τα στάδια”.

Read More

And More