Α. Οικονομάκου: Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια! Λειτουργώ πιο δυναμικά και παθιασμένα!

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, που πολλοί γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στη ”Ζωή της Άλλης”, αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση ‘‘Οι Απελπισμένοι’‘, όπου υποδύεται μία κομμώτρια, μια πολύ λαϊκή κοπέλα, η οποία είναι σαχλοκούδουνο, όπως αναφέρει η Αθηνά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”In Style”, μίλησε για την ‘‘Ζωή της Άλλης”, τον έρωτα, τον γάμο και τα παιδιά, ενώ μάλιστα, παραδέχεται πως, για προσωπικούς λόγους, θα ήθελε μια μέρα να κόψει το μαλλί της αντρικά τελείως ή ακόμα και γουλί. ”…Πιστεύω πως θα το κάνω κάποια στιγμή. Αν μου το ζητήσουν για κάποιο ρόλο, πιστεύω πως θα βρω και μια αφορμή παραπάνω και θα το κάνω”, δήλωσε η ίδια.

Της είχαν προτείνει να υποδυθεί την ”Ελπίδα” – Ο ρόλος της Ξένιας την ιντρίγκαρε
”Μου είχε γίνει πρόταση στην αρχή μόνο για το ρόλο της Ελπίδας, δεν με είχαν σκεφτεί καν για το ρόλο της Ξένιας. Απλώς, όταν εμφανίστηκα στο casting, με δοκίμασαν και τους άρεσα πάρα πολύ και στο ρόλο της Ξένιας, κι επειδή δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ανάμεσα σ’ εμένα και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, μας έκαναν μια μέρα ταυτόχρονο casting. Εγώ με το ξανθό μαλλί το φυσικό μου και μια μαύρη περούκα για το ρόλο της Ξένιας και η Ευδοκία με το καστανό που είχε για το ρόλο της Ξένιας και μια ξανθιά περούκα για το ρόλο της Ελπίδας…

Έπειτα από δύο μέρες, μας ανακοίνωσαν ότι εγώ θα κάνω την Ξένια και η Ευδοκία την Ελπίδα… Eγώ φυσιογνωμικά, το πρώτο πράγμα που σου βγάζω είναι η γλυκιά, η καλή, η ομορφούλα κοπέλα. Κάτι πολύ ανάλαφρο. Που ουσιαστικά, σε επίπεδο υποκριτικής, δεν είναι κάτι δύσκολο γιατί είναι πολύ κοντά σ’ εμένα. Ενώ το άλλο αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση. Με την περούκα, η αδίστακτη, η αιμοβόρα, που δημιουργεί του κόσμου τα προβλήματα, που σκοτώνει. Ουσιαστικά ερμηνεύεις και ταυτόχρονα μαθαίνεις πράγματα.”

”Γάμος”
”Το σκέφτομαι φυσικά, αλλά όχι για τώρα, για το απώτερο μέλλον. Εμένα το βασικό που με απασχολεί είναι να βρω ένα σύντροφο που θα μπορώ να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και να μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Τώρα, αν αποφασίσω ότι θέλω για τη μαγεία της στιγμής να φορέσω νυφικό και να κάνω μία δεξίωση ή ένα πάρτι, περισσότερο για τους φίλους μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.”

”Έρωτας”
”Στο κεφάλαιο ”έρωτας” έχω μάλλον λιγότερα ερωτηματικά και απορίες από την κομμώτρια που υποδύομαι (γέλια). Για μένα τα πράγματα είναι πιο απλά. Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια. Μου δίνει τρομερή ενέργεια όλο αυτό. Λειτουργώ πιο ξεκάθαρα, πιο δυναμικά, πιο παθιασμένα, έχω τρομερή ενέργεια. Τη διπλάσια από ότι κανονικά. Είμαι δοτική αλλά αν δω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, απομακρύνομαι με τον τρόπο μου”.

”Παιδιά”
”Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Προς το παρόν, βέβαια, δεν σκέφτομαι να κάνω επειδή είμαι σε μικρή ηλικία, αλλά με τα παιδιά των άλλων τρελαίνομαι. Τώρα για παράδειγμα, η κουμπάρα μου είναι έτοιμη να γεννήσει και είμαι ενθουσιασμένη. Μου αρέσουν πολύ τα μωρά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά, αλλά εξαρτώνται όλα από το σύντροφο.”

Read More

And More