Γερμανού – Αθανασίου: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Τελικά τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και τον Μάριο Αθανασίου; Σίγουρα μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν ωστόσο εμείς τους βλέπουμε το τελευταίο διάστημα να έχουν γίνει αχώριστοι!

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια είχαν χαθεί για πολύ καιρό, ξαναβρεθήκαν τυχαία κι έκτοτε δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε “τσακώσει” πρόσφατα σε τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών, όπου η Ναταλία δε σταμάτησε να πιάνει τρυφερά το χέρι του Μάριου και να του μιλάει στο αυτί. Κι εκείνος δεν έμενε απαθής αφού ανταπέδιδε με την ίδια τρυφερότητα.

Ο Μάριος έχει πάει πολλά βράδια να δει τη Ναταλία στο κλαμπ που παίζει μουσική, ενώ βρέθηκε πριν από λίγο καιρό καλεσμένος και στο studio του “Μες στην καλή χαρά”, όπου οι παρουσιαστές επέμεναν να τον πειράζουν για τα ερωτικά του! Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως η Ναταλία ήτανα υτή που τον έπεισε να αλλάξει το look του καθώς για κάποιο διάστημα άφηνε μακριά μαλλιά αλλά δεν της άρεσαν και του είπε να τα κουρέψει.

Και οι δύο όμως αποφεύγουν να μιλήσουν για τις φήμες περί νέου ειδυλλίου. Ούτε το παραδέχονται, αλλά ούτε και το αρνούνται! Ωστόσο η Ναταλία δίνει συνεχώς αφορμές για συζητήσεις, όπως αυτή τη φορά που “χτύπησε” μέσω Τwitter.

Με αφορμή τη συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή “Life ΣΚΑΪ” η Ναταλία έγραψε στο Twitter της: “Όταν κάποιος ξέρει να σκέφτεται και να μιλάει σωστά”, αναφερόμενη στα όσα είπε ο Μάριος.

Ποια ήταν αυτά;

Ο Μάριος εξήγησε ότι θέλει να διαπαιδαγωγήσει σωστά το παιδί του: “Δεν του λέω “δες τον μπαμπά στο σίριαλ”, γιατί δεν θέλω να γίνει ο συσχετισμός με την τηλεόραση. Πρώτα του είχα εξηγήσει τι δουλειά κάνω και μετά σιγά σιγά το κατάλαβε”.

Αναφέρθηκε στο ελληνικό “star system”: “Παιδιά, δεν το έχω πιστέψει ποτέ. Δεν γίνεται σε μια χώρα 10-12 εκατομμυρίων να έχουμε star system. Εμείς εδώ το φτιάξαμε για να κάνουμε εκπομπές γύρω απ΄αυτό και κάποιες φυλλάδες”.

Η Ναταλία τον θαύμασε ακόμα περισσότερο με όσα είπε και του έστειλε στο Twitter: “Αλλους δέκα σαν κι εσένα να είχαμε, θα υπήρχε περισσότερο life και λιγότερο style”.

Δεν ξέρουμε τι τρέχει αναμεσά τους, πάντως εμάς μας αρέσουνε και μαζί και χώρια!

Read More

And More