Τα πιο διάσημα οπίσθια τώρα και σε σίριαλ…

Τρεις μήνες μετά τον γάμο της αδερφής της, η Pippa Middleton εξακολουθεί να απασχολεί πολλούς με τα… περίφημα οπίσθιά της, που αυτή τη φορά αποκτούν και διαδικτυακό ντοκιμαντέρ. Η 41χρονη φωτογράφος Alison Jackson, σύμφωνα με την ”Daily Mail”, είναι εκείνη που σχεδιάζει μία σειρά αφιερωμένη στο συγκεκριμένο… αντικείμενο και η οποία θα προβάλλεται στο You Tube.

Η Jackson, που έγινε διάσημη όταν απαθανάτισε παρόμοιες στιγμές της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, δήλωσε πως, ύστερα από μεγάλη έρευνα κατέληξε τελικά στην γυναίκα με την τέλεια πίσω όψη, που θα πρωταγωνιστεί στο σίριαλ. Μάλιστα, η σειρά αυτή δεν πρόκειται να απευθύνεται μόνο σε άντρες που θαυμάζουν τα χαρίσματα της Pippa, αλλά και σε γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν γλουτούς σαν τους δικούς της.

”Στην ιστοσελίδα μου www.alisonjackson.com έχω κάνει κατά καιρούς διάφορες σειρές με τίτλο ”How To Create The Perfect Pippa Bottom” (σ.σ. Πώς να αποκτήσετε τα τέλεια οπίσθια της Pipa). Έγιναν πάρα πολλές οντισιόν και δοκιμές μέχρι να καταλήξω στο καταλληλότερο πρόσωπο και τα ιδανικότερα οπίσθια… Ωσπού οδηγήθηκα στην Gabriella Parris”, δήλωσε η Alison.

Δες τώρα τα βίντεο στα οποία η Pippa γυμνάζει τους γλουτούς της:


Read More

And More