Lopez- Antony: Ο στιλίστας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό. Φωτο από την κοινή τους ζωή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Jennifer Lopez και ο Marc Antony δεν είναι πια μαζί. Και αυτό γιατί μέχρι και την τελευταία κοινή τους εμφάνιση, οι εκδηλώσεις πάθους ήταν ουκ ολίγες! Τι έφταιξε, όμως, και οδήγησε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz στο διαζύγιο; Ο στιλίστας της JLo καθώς και άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος δίνουν τις απαντήσεις και μάλιστα δηλώνουν ότι η είδηση του χωρισμού δεν τους εξέπληξε καθόλου!

«Ο χωρισμός τους δεν ήταν έκπληξη», αποκάλυψε ο στιλίστας της Λατίνας καλλονής και συνέχισε: «Ο Mark ήθελε να την ελέγχει και να έχει πάντα το πάνω χέρι. Στην αρχή, αυτή του η συμπεριφορά της άρεσε γιατί στεκόταν πάντα πλάι της. Τα πρώτα χρόνια, ήταν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον».

Ωστόσο, τα περισσότερα προβλήματα όπως αποκαλύπτουν άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του ζεύγους, προέκυψαν όταν η μητέρα της 41χρονης star μετακόμισε στην έπαυλή τους στο Long Island ώστε να προσέχει τα νεογέννητα. Αυτό συνέβη το 2008 και από ότι φαίνεται, ο Marc Antony δεν κατάφερε να βελτιώσει τις σχέσεις του με την πεθερά του έως και σήμερα.

Παράλληλα, σύμφωνα με φήμες, η λατίνα star έγινε έξαλλη όταν πληροφορήθηκε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν φοροφυγάς αφού χρωστούσε εκατομμύρια.

Παρόλα αυτά, όλα τα παραπάνω ήταν αφορμές καθώς όπως λένε οι περισσότεροι, η μητέρα της ήθελε να την ελέγχει. Το ίδιο και ο Mark. Αλλά η Jennifer ήθελε να είναι η ίδια κυρίαρχος της ζωής της.

Όμως, πριν από όλα αυτά υπήρχε αγάπη! Πολύ αγάπη! Και εκδηλώσεις πάθους στο κόκκινο χαλί; Θυμάστε; Σας θυμίζουμε εμείς στιγμές από την οικογενειακή ζωή της JLO και του Marc Antony!

H έπαυλη στην οποία έμενε το ζευγάρι στο Long Island



H φωτογράφιση της JLO με τα δίδυμα για τον οίκο Gucci. Τα έσοδα είχαν διατεθεί στην Unicef

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Jennifer πάντα έβρισκε χρόνο για τα παιδιά της!

Η JLO και ο Marc Antony μας είχαν συνηθίσει σε τρυφερά τετ-α-τετ! Θα μας λείψουν!

Read More

And More