Η Κ. Ντενέβ προσεχώς… στη Σαντορίνη!

H γυναίκα θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου, πρόκειται να επισκεφθεί τα μέρη μας, και συγκεκριμένα την όμορφη Σαντορίνη στα μέσα του μήνα, προκειμένου να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Η Κατρίν Ντενέβ, όπως διαβάσαμε στην Espresso, είναι προσκεκλημένη του φίλου της Δημήτρη Τσίτουρα και μάλιστα η Κατρίν θα μείνει στη βίλα της Ελένης Τσίτουρα στο Φηροστεφάνι, με θέα την Καλντέρα.

Στο παρελθόν, είχε επίσης φιλοξενηθεί εκεί, ο θρύλος του χορού, Ρούντολφ Νουρέγιεφ και ο τέως Γάλλος πρωθυπουργός, Λιονέλ Ζοσπέν. Η βίλα λοιπόν, στην οποία θα διαμείνει η Κατρίν Ντενέβ, είναι διακοσμημένη από τον Δημήτρη Τσίτουρα με έργα τέχνης, γλυπτά και πίνακες από την αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο, ενώ στον κήπο η μεγάλη σταρ θα μπορεί ν’ απολαμβάνει τα μπάνια της στην πισίνα, χωρίς να την απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δυστυχώς όμως, θα παραμείνει στο μαγευτικό αυτό νησί μόνο μεχρι τις 21 Αυγούστου, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων που την θέλουν -από ‘κει κι ύστερα- να βρίσκεται στο Παρίσι. Σε πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα μας, η Κατρίν είχε δηλώσει σχετικά με την κρίση που βιώνει η Ελλάδα: ”Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση. Στην Ευρώπη οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι της κρίσης, καθώς η κρίση στην Ευρώπη είναι γενικευμένη και παγκόσμια.”

Ενώ σχετικά με το αν φοβάται ότι ο χρόνος μπορεί να την ξεπεράσει είχε δηλώσει: ”Δεν κυνηγάω τη σκιά μου. Είμαι ηθοποιός, αλλά είμαι και γυναίκα. Είμαι πολίτης που ενδιαφέρεται για την επικαιρότητα και το τι συμβαίνει στον κόσμο. Δεν φοβάμαι τη μόδα ούτε τις τάσεις της!”.

Read More

And More