Η Κυβέρνηση έτοιμη να τα παραδώσει όλα στην Τρόικα απόψε το βράδυ. Δες τα αβάσταχτα νέα μέτρα

Όσοι έχουν ευαισθησία με την καρδιά τους καλύτερα να μην διαβάσουν το παρακάτω άρθρο. Απόψε φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει σκοπό να οδηγήσει σαν πρόβατα επί σφαγή, έναν, έναν τους Έλληνες πολίτες στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Ολόκληρο το ελληνικό κράτος θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια και αυτό θα αποφασιστεί απόψε στην κρισιμότερη ίσως συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου τα τελευταία χρόνια που θα σημάνει είτε το πράσινο φως για την έκτη δόση ή την κατρακύλα της χώρας μας με μαθηματική ακρίβεια προς τη χρεοκοπία.

Η τρόικα μετά από μήνες κυβερνητικής απραξίας πλέον δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω στις απαιτήσεις της και είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα πάντα ή να αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. Όλα αυτά λοιπόν σε μία δραματική συνεδρίαση θα τεθούν επί τάπητος και οι υπουργοί υπό τον πρωθυπουργό θα αποφασίσουν αλλαγές που όμοιες τους δεν έχει δει το ελληνικό κράτος.

Στο υπουργικό συμβούλιο της Κυριακής θα εξειδικευτεί το θέμα της εργασιακής εφεδρείας. Δηλαδή το ποιοί είναι κοντά στη σύνταξη, απο ποιούς οργανισμούς και υπηρεσίες θα προέρχονται κλπ. Στην κυβέρνηση πάντως εκφράζεται αισιοδοξία για την κατ’ αρχήν συμφωνία καθώς η τρόικα δέχθηκε να υπάρχει το ηλικιακό κριτήριο όσων θα μπουν στο καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.

Είναι να απορεί κανείς πως μπορούν κάποιοι άνθρωποι να εξακολοθούν να πιστεύουν στην ουτοπία που έχουν δημιουργήσει και δεν αφήνουν τον χώρο σε άλλους να αναλάβουν την τύχη αυτής της χώρας. Η τελευταία λοιπόν πράξη του δράματος μιας κυβέρνησης που έχει βαλθεί να κατασπαράξει και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη συνοψίζεται στα παρακάτω.

Διάβασε όλες τις ληστρικές και απαράδεκτες αποφάσεις της κυβέρνησης στο newsit

Read More

And More