Η επιστροφή της Γιάννας στην κοσμική ζωή της Αθήνας

Μια από τις πιο κοσμικές εκδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας ήταν αναμφισβήτητα η βάφτιση του υιού Ντάβλα στην εκκλησιά της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Κεφαλάρι. Το κοσμικό ζευγάρι φρόντισε ώστε να μη λείπει κανείς από το ευχάριστο γεγονός της βάφτισης του μικρού Κωνσταντίνου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θόδωρο Αγγελόπουλο. Μεταξύ των καλεσμένων η Ειρήνη Παπά, η Μαριάννα Λάτση, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Αγνή Μπάλτσα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Νίνα Βλάχου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Τζώννυ Καλημέρης και άλλοι πολλοί.

Δεν έλλειψαν και οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι, όπως ο πρίγκιπας Νικόλαος, η Γαλλίδα πριγκίπισσα Caroline Murat (που είναι ξαδέρφη της Καρολίνας του Μονακό), ο πρίγκιπας Michael Kent, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος, συνοδευόμενος από την πριγκίπισσα της Γιουγκοσλαβίας Αικατερίνη.

Το ζευγάρι προτίμησε να χαρίσει τα δώρα των λαμπερών προσκεκλημένων του σε γνωστά ιδρύματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι στο πρωτότυπο προσκλητήριο – φιλοτεχνημένο από την Μαρία Φιλοπούλου – αναγράφονταν οι λογαριασμοί τραπεζών των ιδρυμάτων, προκειμένου οι προσκεκλημένοι να καταθέσουν εκεί κάποιο χρηματικό ποσό.

Η βάφτιση έγινε σε κλειστό κύκλο, όμως η οικογένεια Ντάβλα διοργάνωσε την επόμενη μέρα ένα μεγάλο πάρτυ στο “Island”, όπου το παρών έδωσαν περισσότεροι από χίλιοι καλεσμένοι.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της οικογένειας Ντάβλα:

Κοινή έξοδος ύστερα από καιρό του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου!

Οι γονείς Γιώργος και Έλενα Ντάβλα με τον γιο τους Κωνσταντίνο!

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Γιουγκοσλαβίας!

Η Μαριάννα και η Μελίσσα Βαρδινογιάννη!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Ντάβλα!

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ και ξαδελφός της βασίλισσας Ελισάβετ, η Χρυσάνθη Λαιμού και ο κόμης Νίκολας Τσανς!

Η Ειρήνη Παππά με τον Τάκη Εμμανουήλ!

Read More

And More