Η Θ. Ματίκα αποκαλύπτει στο ”Μίλα” πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της!

Καλεσμένη της σημερινής εκπομπής ”Μίλα” ήταν η Θάλεια Ματίκα, που αυτό το διάστημα μπορούμε να απολαμβάνουμε στο θέατρο ”Άλμα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε λοιπόν, στην Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για τον επικείμενο γάμο της με τον – τέσσερα χρόνια μικρότερό της- ηθοποιό, Τάσο Ιορδανίδη και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρεις της πρότασης γάμου που της έκανε.

Σχετικά με την απόφασή της να παντρευτεί και το γεγονός ότι με τον Τάσο εργάζονται στον ίδιο χώρο

”Παρόλο που η χώρα περνάει κρίση, εγώ βρίσκομαι σε μια πολύ ανθηρή φάση της ζωής μου… και αποφάσισα να παντρευτώ. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαστε μαζί και στο θέατρο, υπάρχει δηλαδή τρομερή σύσφιξη σχέσεων… Είναι υπέρχοχο το ότι εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο, γιατί το πρώτο βήμα ενός ηθοποιού στο θέατρο είναι να γνωριστεί με τον συνάδελφό του.

Οπότε εμείς, αυτό το πρώτο βήμα, όχι απλώς το έχουμε ξεπεράσει, αλλά έχουμε και μια φοβερή οικειότητα και άνεση στη σκηνή. Κι αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο κέρδος… Πριν γνωρίσω τον Τάσο, θα έλεγα ότι υπάρχει φθορά στη σχέση όταν με τον άνθρωπό σου είστε στον ίδιο χώρο, αλλά για εμάς δεν ισχύει αυτό τελικά…”

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους…

”Ξεκίνησε από συνεργασία.. αλλά τελικά δεν παίξαμε μόνο στην παράσταση. (γέλια) Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί, έχει δοκιμαστεί η σχέση. Κι εγώ, για να κάνω ένα τέτοιο βήμα -είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτεται και αναλύει τα πράγματα- θα έπρεπε να ξέρω τον άνθρωπο πολύ καλά!…

Με φόβιζε τρομερά να σκέφτομαι ότι θα είμαι για όλη μου τη ζωή με κάποιον, πίστευα ότι δεν υπάρχει ”για πάντα”… αλλά ήρθε η ζωή και μου το ανέτρεψε. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά σου… Μετά τα 30 σκέφτεται κάπως διαφορετικά τη ζωή.”

Σχετικά με την πρόταση γάμου και τον ίδιο τον γάμο

”Έγινε πολύ θεαματικά, μου κανόνισε ένα πάρτι έκπληξη! Φεύγουμε από την πρόβα για τις ”επικίνδυνες σχέσεις”, εγώ ήμουν με τη φόρμα και βρήκα όλους τους αγαπημένους μου φίλους να περιμένουν σπίτι και τον Τάσο να γονατίζει. Πολύ επεισοδιακά, πολύ όμορφα! Έγινε και ένα πολύ ωραίο πάρτι για φίλους. Θα είναι κάτι που θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή! Το δαχτυλίδι δεν το φοράω, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα… Δεν είναι του στυλ μου. Γενικά είναι παραδοσιακός άντρας ο Τάσος… Αλλά θα πάμε στο δημαρχείο και δεν θα φορέσω νυφικό! Θα κάνουμε όμως, ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους. Δεν έχω σκεφτεί, η αλήθεια είναι, τι θα φορέσω στον γάμο… Προτιμώ ήρεμα πράγματα. Δεν είναι κάτι που το κάνω κέφι, ο θρησκευτικός γάμος…”

Read More

And More