Beyonce – Jay-Z: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κορούλας τους!

Την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο μετά τη γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας έκαναν η Beyonce και ο σύζυγός της Jay-Z. Το γνωστό ζευγάρι, που έχει ξετρελαθεί με την μικρή Blue Ivy Carter, αποφάσισε να βγει για λίγο μόνο του και να διασκεδάσει.
Οι δυο τους έδωσαν το “παρών” σε αγώνα μπάσκετ και παρακολούθησαν το παιχνίδι της ομάδας “New Jersey Nets”, η οποία ανήκει κατά το ήμισυ στον ράπερ. Τα γλυκά χαμόγελα, οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα έδειχναν το πόσο χαρούμενοι και ερωτευμένοι είναι.

Ο Jay-Z ήταν χαλαρά ντυμένος, ενώ η Beyonce ήταν πολύ κομψή και δεν αποχωρίστηκε τις ψηλοτάκουνες Christian Louboutin γόβες της. Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, μπορούμε να πούμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια έχασε τα περισσότερα και έχει αποκτήσει πιο εντυπωσιακές καμπύλες.

Ενώ, για μια ακόμη φορά, είχε βαμμένα μπλε τα νύχια της. Από τη μέρα, μάλιστα, που γέννησε δεν έχει αλλάξει χρώμα και πολλοί λένε πως το κάνει γιατί το έχει “συνδέσει” με το όνομα της κόρης της.

Τέλος, το ζευγάρι έκλεισε το όμορφο βράδυ του με ένα ρομαντικό δείπνο, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More