E. Μενεγάκη: Δυο μέρες με τη Ν. Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Μακριά από τα παιδιά της και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο πέρασε το Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να περάσει όμορφες στιγμές με την καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο αδερφός της τραγουδίστριας Θαλής Θεοδωρίδης με την σύζυγο του Ρεβέκκα.

Η Ελένη είχε ευκαιρία μάλιστα να απολαύσει την κουμπάρα της μαζί με την Μαρινέλλα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται αλλά και να διασκεδάσει κάνοντας βόλτες στην συμπρωτεύουσα.

“Λοιπόν, παιδιά, η Θεσσαλονίκη υπέροχη όπως πάντα! Ο ήλιος έλαμπε και όλος ο κόσμος ήταν παραλία! Η Νατασούλα με πήγε σ΄ένα μαγαζί με γεύσεις μμμ”, έγραψε στο twitter της. Η αδυναμία της στο καλό φαγητό είναι γνωστή οπότε και η κολλητή της φίλη φρόντισε να την περιποιηθεί. Στην παρέα τους βρέθηκε και ο αγαπημένος hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης.

Η Ελένη σχεδόν άβαφη, αλλά πάντα πανέμορφη, δεν ήταν λίγες οι φορές που μίλησε στο κινητό της τηλέφωνο με τα παιδιά της.

Γυρνώντας στην Αθήνα, εκμυστηρεύτηκε στους συνεργάτες της πως η απόδραση αυτή ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά της.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! και Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More