“Πονοκέφαλος” για την βασιλική οικογένεια οι γυμνές φωτογραφίες του Harry

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε για άλλη μια φορά το Μπάκιγχαμ μετά τη δημοσιοποίηση δύο φωτογραφιών στις οποίες εμφανίζεται γυμνός ο πρίγκηπας Harry συντροφιά με μια επίσης γυμνή νεαρή γυναίκα, σε ξενοδοχείο του Las Vegas.

Στη μία από αυτές ο 27χρονος πρίγκηπας εικονίζεται ανφάς, με τα χέρια μπροστά να κρύβουν τα γεννητικά του όργανα ενώ πίσω του διακρίνεται μια γυμνή κοπέλα. Στη δεύτερη φαίνεται η πλάτη του και αγκαλιάζει από πίσω, πιθανότατα, την ίδια κοπέλα.

Και οι δύο φωτογραφίες είναι κουνημένες αλλά τα Ανάκτορα παραδέχτηκαν ότι είναι αυθεντικές. “Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο”, είπε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έγινε σε μια στιγμή που ο νεαρός πρίγκηπας, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, προσπαθεί να αλλάξει τη φήμη του τρομερού παιδιού και την εικόνα του play boy.

Στις αρχές του καλοκαιριού είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στην Καραϊβική εκπροσωπώντας τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε ενεργά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Μάλιστα οι Βρετανοί σχολιαστές χαιρέτισαν τον υπεύθυνο ρόλο που ανέλαβαν τόσο ο Harry όσο και άλλα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας στη δημόσια ζωή.

Σήμερα, ήταν πρωτοσέλιδο και στις βρετανικές εφημερίδες, όχι για την ερωτική του ζωή αλλά γιατί προκάλεσε τον Αμερικανό κολυμβητή και χρυσό Ολυμπιονίκη Ryan Lochte να τον αντιμετωπίσει στην πισίνα του θερέτρου όπου διαμένει στο Las Vegas και, όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, έχασε πανηγυρικά τον αγώνα.

Read More

And More