Μάθε πόσα χρήματα ξοδεύει η Μadonna για να μένει νέα!

Μπορεί να φαίνεται κούκλα παρά τα 53 της χρόνια αλλά αν διαβάσεις το παρακάτω κείμενο και προσθέσεις τα ποσά που χαλάει κάθε χρόνο η Μadonna σε καλλυντικά, θα σκεφτείς ότι θα έπρεπε να δείχνει τουλάχιστον 30!

Σε αυτά τα έξοδα “ομορφιάς”, δεν συμπεριλαμβάνονται οι αμοιβές των γιατρών που κάνουν στη βασίλισσα της Pop botox, μεσοθεραπείες και ενέσιμα με υαλουρανικό οξύ, για να κρατάει τη φρεσκάδα της και να ενυδατώνει εσωτερικά, την επιδερμίδα του προσώπου της!

Για καλλυντικά προιόντα και άλλες υπηρεσίες ξοδεύει το εξωφρενικό ποσό των 562.600£ τον χρόνο. Και για να κάνουμε την ισοτιμία σε ευρώ… 668.969€ ξοδεύει η βασίλισσα της ποπ τον χρόνο για να δείχνει νέα. Χρήματα που για να κερδίσει ένας μέσος πολίτης πρέπει να δουλέψει πολλά πολλά χρόνια…

Η τραγουδίστρια ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα σε αντιγηραντικές κρέμες και δείχνει προτίμηση σε μία που στοιχίζει 594€. Έχει αγοράσει ένα μηχάνημα κατά της κυταρρίτιδας, που διαθέτουν μόνο εξειδικευμένα ινστιτούτα ομορφιάς και στοιχίζει 47.562€.

Δίνει 23.781€ για μαθήματα stretching. Koιμάται δύο μέρες την εβομάδα σε ειδική πλαστική στολή που προσφέρει ενυδάτωση, η οποία στοιχίζει 61.831€.

Όπου πάει παίρνει μαζί της τον προσωπικό της γυμναστή και τον διατροφολόγο της για τους οποίους ξοδεύει 53.508€.

Αξίζει όμως να δείνει τόσα χρήματα για αυτό το αποτέλεσμα;

Read More

And More