Ν. Αλιάγας – Τ. Γρηγορίου: Οι πρώτες μέρες με την κορούλα τους στο σπίτι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Αλιάγας και η αγαπημένη του Τίνα Γρηγορίου μετά την έλευση της κορούλας τους. Το γνωστό ζευγάρι, μετά από δυο χρόνια σχέσης απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, ένα πανέμορφο κοριτσάκι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών της.
Η μικρούλα που θα πάρει το όνομα Αγαθή, λόγω της Αγίας Αγαθής που είναι η προστάτιδα του τόπου καταγωγής του παρουσιαστή στο Μεσολόγγι, γεννήθηκε την Πέμπτη στις 29 Νοεμβρίου με φυσιολογικό τοκετό, γεμίζοντας με χαμόγελα χαράς τον διάσημο μπαμπά της.

Όπως διαβάζουμε στην “Real Life” ο Έλληνας παρουσιαστής έχει ενθουσιαστεί με την μπέμπα και είναι συνεχώς μαζί της. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε σπίτι με την σύντροφό του και την κόρη του, βοηθά στη φροντίδα του παιδιού, το κάνει μπάνιο και του αλλάζει πάνες.
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως παρόλο που προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά του, ο γνωστός παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα: “Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα. Η Αγαθή και η μαμά της είναι καλά και ο μπαμπάς είναι στον παράδεισο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”.

Read More

And More