Το TLIFE στην παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision! Φωτογραφίες και video

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Κηφισιάς έγινε η παρουσίαση των τεσσάρων υποψήφιων τραγουδιών για τη φετινή Eurovision. Το TLIFE βρέθηκε στο Semiramis και σου μεταφέρει το κλίμα που επικράτησε κατά την πρώτη παρουσίαση των τραγουδιών.
Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η οικοδέσποινα της εκδήλωσης και προλόγισε τα τέσσερα τραγούδια που ερμηνεύουν η oi καλλιτέχνες της Panik records Θωμαή Απέργη, η Αγγελική Ηλιάδη, οι Alex Leon και Giorgina και οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης.

Άκουσε και ψήφισε εδώ το αγαπημένο σου τραγούδι

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο από την πρώτη στιγμή και όλοι οι υποψήφιοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσίαση των τραγουδιών τους, καθένα από τα οποία έχει και το δικό του μοναδικό στυλ. Όλοι, άλλωστε, παραδέχτηκαν ότι ο φετινός ελληνικός τελικός θα είναι δύσκολος στην επιλογή του τραγουδιού, αφού και τα τέσσερα κομμάτια ήταν ιδιαίτερα αξιόλογα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μάλιστα, οι διαγωνιζόμενοι χειροκροτούσαν ο ένας τα τραγούδια του άλλου, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη και η Θωμαή Απέργη σιγοτραγουδούσαν τα κομμάτια τους.

Δες φωτογραφίες:

Αγγελική Ηλιάδη

Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης

Θωμαή Απέργη

Alex Leon & Georgina

Σάσα Σταμάτη και Χρήστος Νέζος

Μαίρη Συνατσάκη

Παρουσίαση των τραγουδιών:

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More