Το τραγούδι της Α. Ηλιάδη άναψε φωτιές ανάμεσα σε Φ. Σκορδά και Γ. Λιάγκα! Βίντεο

Η παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision που έγινε χθες (το TLIFE ήταν εκεί) ήταν ένα από τα θέματα της εκπομπής “Πρωινο mou” και η αφορμή για μία απίστευτη διαφωνία ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Η αφορμή ήταν το υποψήφιο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη με τίτλο “1000 και 1 νύχτες”.

Η Φαίη σχολίασε: “Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην Eurovision. Παραπέμπει σε νυχτερινό μαγαζί”! Με την άποψή της συμφώνησε και η Ελισάβετ Σπανού. Ωστόσο, το ξέσπασμα του Γιώργου που ακολούθησε ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον. Περιμέναν όλοι την γνώμη του αλλά υποστήριξε πως θα σιωπήσει και δεν πρόκειται να σχολιάσει τίποτα.

Αρκούσε όμως ένα μικρό βίντεο με συνεντεύξεις τον καλλιτεχνών για να πάρει θέση τελικά! “Δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα μας ούτε τον Έλληνα το τραγούδι αυτό. Το θεωρώ ένα γυφτοτουρκομπαρόκ άθλιο! Ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό! Δεν θέλω να μας εκπροσωπήσει! Είναι άθλιο! Ντροπιαστικό! Εξευτελιστικό! Απαράδεκτο! Απορώ πώς ο Κασιδόκωστας με την PANIC έβαλαν υποψήφιο το τραγούδι. Είναι trash το τραγούδι! Βλέπουμε που βλέπουμε τουρκικές σειρές, μην πάμε και με τουρκικό τραγούδι στην Eurovision!”.

Δες το βίντεο!

Εσένα σου αρέσει το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη; Ποιο άλλο σου αρέσει; Ψήφισε εδώ στο poll του TLIFE

Read More

And More