Ο Ν. Βέρτης στο TLIFE: Φωτογραφίζεται στη σκηνή της περιοδείας του και αποκαλύπτει τι ακραίο έχει κάνει για έναν έρωτα!

O Nίκος Βέρτης είναι πανέτοιμος για ένα πραγματικά υπέροχο καλοκαίρι που θα το μοιραστεί με τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα. Από 21 Ιουνίου έως τέλος Αυγούστου , ο δημοφιλής τραγουδιστής θα τραγουδήσει σε 10 πόλεις της χώρας, και όπως είδαμε με τα μάτια μας και ακούσαμε από το στόμα του με τα αυτιά μας, πρόκειται πραγματικά μια υπερπαραγωγή που βασίστηκε σε μια ιδέα που είχε ο Νίκος πριν 5 χρόνια και θα αφήσει ικανοποιημένους τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν τις συναυλίες του.

Συναντήσαμε το Νίκο Βέρτη στο διεθνών προδιαγραφών stage που χτίστηκε στο πάρκινγκ του Fantasia και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι μόνο… το εργοτάξιο. Για να χτιστεί δουλεύουν 100 άνθρωποι οι οποίοι θα το στήνουν σε κάθε πόλη που θα εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ενώ για να μεταφερθεί χρειάζεται 8 φορτηγά!


Περπατήσαμε μαζί του πάνω στη σκηνή και νιώσαμε για λίγα λεπτά το δέος του να εκτίθεσαι σε κόσμο παρά το γεγονός ότι από κάτω δεν υπήρχε κόσμος παρά μόνο ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος!

Ο Νίκος Βέρτης μπορεί να είναι μεγάλος στάρ, μπορεί να τον θαυμάζεις γιατί είναι ταλαντούχος τραγουδιστής, ομορφόπαιδο αλλά αν έχεις την τύχη να τον γνωρίσεις από κοντά θα εντυπωσιαστείς από την ευγένιά του, τη ζεστασιά του, το μυαλό του και το πάθος που έχει για τη δουλειά του. Θέλει να είναι όλα τέλεια και δουλεύει για αυτό ! Ακούραστα με μεράκι και αγάπη!

Μου μίλησε με ενθουσιασμό για αυτό που ετοιμάζει και έχει στόχο να ικανοποιήσει στο έπακρο τους θαυμαστές του στις πόλεις της Ελλάδας που θα εμφανιστεί το καλοκαίρι. Με “κέρδισε ” όταν σταμάτησε τη συνέντευξη για να τρέξει γρήγορα στη μικρή κόρη της συνεργάτιδάς του που έπαιζε λίγο πιο πέρα, έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει… Με εντυπωσίασε επίσης θετικά όταν μου έλεγε συνέχεια πρόσεχε μη πέσεις με τα τακούνια… η σκηνή είναι επικίνδυνη…

Eκεί στο εργοτάξιο της σκηνής- υπερπαραγωγή που για πρώτη φορά σε συναυλία θα μπορεί κάποιος να κάτσει και σε καναπέδες για να την απολαύσει- ο Νίκος Βέρτης μας μίλησε για πολλά για την διασημότητα, γιατί έχει να εμφανιστεί 6,5 χρόνια στην τηλεόραση, για την περιοδεία του, για τα όνειρά του αλλά μας εξομολογήθηκε και το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για ένα έρωτα!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα;
Αυτό που κάνω φέτος είναι κάτι παραπάνω από όνειρο… αυτό που κάνω φέτος. Είναι λίγο υπερβολή αλλά το χαίρομαι και ο κόσμος που θα έρθει θα το χαρεί ακόμα περισσότερο.

Ξέρω ότι είσαι απαιτητικός και τελειομανής με τη δουλειά σου αλλά αυτό που βλέπω εδώ – και ακόμα δεν είναι έτοιμο είναι εργοτάξιο- είναι υπερπαραγωγή διεθνών προδιαγραφών… Και μάλιστα μέσα στην κρίση!
Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που το έκανα αυτό… Στην περίοδο της κρίσης, όταν ο κόσμος δίνει τα λεφτά του για να δει ένα καλλιτέχνη πρέπει να είναι απαιτητικός. Έτσι ξεκίνησε αυτή η τρελή ιδέα.
Έχω και μια έκπληξη στους φίλους μου. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ… Γύρω γύρω οι κερκίδες θα έχουν καναπέδες για όσους θέλουν να κάθονται και να απολαμβάνουν το ποτό τους. Είμαι λαϊκός τραγουδιστής. Ο κόσμος μου έλεγε: “πως θα σε δούμε όρθιοι πως θα σε απολαύσουμε”… Έτσι αποφάσισα να πάρω μαζί μου τους …καναπέδες. Για να κάθονται με την άνεσή τους και να περάσουν καλά.

Πως νιώθεις που για πρώτη φορά δεν θα είσαι σε χώρο που έχεις συνηθίσει;
Είμαι πολύ αγχωμένος αλλά και τόσο ενθουσιασμένος από αυτό που έχουμε ετοιμάσει που … ισορροπούν
Αντί να επιλέξεις να τραγουδήσεις σε ένα γήπεδο ή σε ένα θέατρο… – Κουβαλάμε ένα γήπεδο μαζί μας (γέλια) . Εφτά με οκτώ φορτηγά. Και δουλεύουν πάνω από 100 άτομα για να στηθεί όλο αυτό. Ήταν δική σου ιδέα; Ναι η ιδέα ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσω εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης ήθελα να είναι κάτι πάρα πολύ καλό!

Δεν είσαι από τους καλλιτέχνες που εκτίθεσαι πολύ. Ούτε στην τηλεόραση βγαίνει συχνά, ούτε συνενετεύξεις δίνεις συχνά. Μπορείς να μου πεις γιατί τελικά σε λατρεύει έτσι ο κόσμος; Και τα κορίτσια; Εκτός του γεγονότος ότι είσαι ομορφόπαιδο. Βλέπω στο facebook τις θαυμάστριές σου, να αλλάζουν το όνομά τους… Μαρία Βέρτη Κατερίνα Βέρτη κλπ… – Είδες πόσα κορίτσια έχω παντρευτεί; (γέλια) Όταν έχω να παρουσιάσω κάτι, βγαίνω. Εκτός από τα μουσικά κανάλια που εμφανίζομαι για τη δουλειά μου, στα άλλα κανάλια έχω να εμφανιστώ 6,5 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός που έχω την αγάπη του κόσμου. Προσπαθώ να κινούμαι με αυτό που ζητάει ο κόσμος μέσα του. Ήμουν όμως και τυχερός Υπάρχουν και καλλιτέχνες με περισσότερο ταλέντο από μένα που δεν έκαναν καριέρα γιατί δεν ήταν τυχεροί.

-“Η αλήθεια είναι πως ότι έχω κάνει μέχρι τώρα είναι πράγματα που τα πιστεύω και τα αγαπώ πολύ. Ποτέ δε ζήλεψα τη δημοσιότητα. Όταν ήμουν μικρός και έβλεπα ένα διάσημο δεν έλεγα τι δέος, έλεγα.. πωπω κοίτα τον κοιτάζουν όλοι και δεν μπορεί να φάει”! Επειδή όμως όλο αυτό ( η δημοσιότητα) είναι δώρο αγάπης από τον κόσμο, σκύβω το κεφάλι και το εκτιμώ.

Πως πάει το νέο cd;
Τα πρώτα δείγματα της κυκλοφορίας είναι θετικά. Και οι ρυθμοί των πωλήσεων. Εμένα δεν με αχώνει να πουληθεί το cd. Η αγωνία μου είναι να αγαπήσει ο κόσμος έστω ένα τραγούδι από το cd.

Πες μου το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει για ένα έρωτα.

“Έχω κάνει πολλά. Χιλιόμετρα, δώρα, τρέλες. Το πιο ακραίο σε ένα έρωτα είναι να έχεις τη δύναμη να σκύψεις το κεφάλι, εκεί που δεν φταις να πεις συγνώμη. Όταν το κάνεις αυτό είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει… Γιατί όλα τα άλλα τα κάνεις και για τον ευατό σου…

ΑΚΟΥΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ ΣΤΟ TLIFE



Read More

And More