Διάσημοι καλεσμένοι στις Σπέτσες για το γάμο του Νικόλαου και την Τατιάνας!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται οι Σπέτσες με τους λαμπερούς καλεσμένους του γάμου του πρίγκιπα Νικόλαου και της αγαπημένης του Τατιάνας Μπλάτνικ να καταφθάνουν στο νησί.

Από χθες, προσωπικότητες απ ‘όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού για να παραστούν την Τετάρτη στον πριγκιπικό γάμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, o Ρώσος Κροίσος Ρομάν Αμπράμοβιτς, που κάνει ήδη τις διακοπές του στην Ελλάδα, θα μείνει για λίγες μέρες στη Σπετσοπούλα με την οικογένεια Νιάρχου και αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη στον παραμυθένιο γάμο.


Ο Ρώσος Κροίσος Ρομάν Αμπράμοβιτς με την σύζυγό του!

Σήμερα, αναμένεται να φθάσουν στο νησί τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, Λάτση και Κόκκαλη με τα σκάφη τους, ενώ, αναμένεται θα έρθουν στις Σπέτσες ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον Χουάν Κάρλος. Ακόμη, πρόσκληση έχει σταλεί και στη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, η οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν θα δώσει τελικά το “παρών”.


Ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα!


Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον Χουάν Κάρλος!

Μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες του γάμου θα είναι αυτή του σερ Έλτον Τζον. Ο διάσημος τραγουδιστής που θα μείνει στη Σπετσοπούλα μαζί με την Καρολίνα του Μονακό και τα παιδιά της θα τραγουδήσει το βράδυ της Τετάρτης για το λαμπερό ζευγάρι. Στο γάμο θα βρεθούν βέβαια και η Ευγενία Νιάρχου με τον αδελφό της.


Ο Έλτον Τζον αναμένεται να τραγουδήσει στο γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας!

Συνολικά οι καλεσμένοι θα είναι 430 και ανάμεσα τους είναι και οι οικογένειες Ποταμιανού, Λιβανού και Νομικού, που βρίσκονται στις Σπέτσες, αλλά και το ζευγός Κώστα και Χριστιάννας Καίσαρη, οι οποίοι έχουν αναλάβει και τις μπομπονιέρες και τις βέρες του γάμου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη βίλα της οικογένειας Νομικού θα παρατεθεί και μια από τις δεξιώσεις του γάμου, ενώ η Τατιάνα θα μείνει εκεί μέχρι και την Τρίτη, ενώ την ημέρα του γάμου θα ετοιμαστεί στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου “Ποσειδώνιον Grace”. Παράλληλα, σημειώνεται πως η οικογένεια Νομικού έχει φέρει στο νησί και ένα υπερπολυτελές σκάφος για να φιλοξενηθούν εκλεκτοί καλεσμένοι.
Τέλος, ανάμεσα στους καλεσμένους από την Ελλάδα θα είναι ο Γιώργος Ντάβλας και το ζεύγος Κοβά, στον οποίων το σπίτι θα παρατεθεί δείπνο την επόμενη μέρα του γάμου.


Ο Γιώργος Ντάβλας!

Read More

And More