O Tάσος Mητρόπουλος άνοιξε κατάστημα αγοράς χρυσού! Τι απαντά στους επικριτές του!

Η νέα επαγγελματική προσπάθεια του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου, έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις. Καθώς, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπήρξε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με μια αμφιλεγόμενη επιχείρηση που κερδίζει χρήματα βασιζόμενη στην ανάγκη των άλλων.

Οι φίλου του Τάσου Μητρόπουλου, χαρακτηρίζουν υποκριτικό όλο αυτό το θόρυβο, αφού εκατοντάδες καταστήματα αγοράς χρυσού έχουν ανοίξει σε ολόκληρη τη χώρα! Η επιχείρηση του άνοιξε τον Ιανουαρίο στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, την Καλαμάτα, όπου το ζευγάρι κατοικεί εκεί πλέον μόνιμα…

/

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, “ Αποφασίσαμε έπειτα από μια σοβαρή σκέψη ότι, αν θέλουμε να γλιτώσουμε τις συνέπειες των λανθασμένων κινήσεων μας στο παρελθόν, έπρεπε η επόμενη επιχείρηση να έχει απήχηση στον κόσμο γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγος δημιουργίας. Η απόφαση μας αυτή ήταν κοινή και αν θέλεις να μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το πως θα ταΐσω την οικογένεια μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Προτιμώ να έχω μια επιχείρηση που δεν αρέσει σε πολλούς παρά να κρύβομαι όταν χτυπάει το τηλέφωνο μου γιατί δεν έχω να πληρώσω!”

Όσο για το πόλεμο που έχει ξεσπάσει και τους επικριτές του, απαντά “ Στην Ελλάδα, αντί να μας φταίνε οι κυβερνήσεις και όλοι αυτοί που έτρωγαν δεκαετίες τώρα με χρυσές μασέλες και έφτασαν τον κοσμάκη στην απόλυτη δυστυχία, φταίει το κατάστημα που σου αγοράζει τι χρυσό ως μέταλλο. Αυτός είναι ο εύκολος αποδέκτης όλων των ευθυνών αυτή την εποχή. Όπως επίσης δεν φταίει ποτέ η τράπεζα που σε φλόμωνε με πλαστικό χρήμα και διακοποδάνεια και τώρα, αφού δεν έχεις να ζήσεις, πρέπει να ανέχεσαι και τους εκβιασμούς τους ότι θα σου πάρουν το σπίτι αν δεν τους πληρώσεις. Οι άνθρωποι ξεπουλάνε τους βαφτιστικούς σταυρούς για να πληρώσουν τα χαράτσια. Για αυτό ας μας απαντήσουν επιτέλους ποιος φταίει! Πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο, είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ας μας πουν ακόμα ποιος φταίει για αυτό”

Read More

And More