Στ. Γονίδης: Ο Χριστός ήταν ο μεγαλύτερος μάγκας!

Ο Σταμάτης Γονίδης δίνει μια συνέντευξη έξω από τα δόντια και μιλάει χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Έτσι είναι άλλωστε ο Σταμάτης. Λέει αυτό που θέλει, όπως το θέλει, όταν το θέλει. Γι’αυτό και το κοινό του τον λατρεύει.

Όλα τα τραγούδια του είναι εμπνευσμένα από τις γυναίκες που πέρασαν στη ζωή τους. ”Ευχαριστώ όλες τις γυναίκες που με πλήγωσαν στο παρελθόν γιατί αν δεν ήταν αυτές δεν θα έκανα την επιτυχία που έχω κάνει σήμερα, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι. Οι γυναίκες με έκαναν πλούσιο, όχι φτωχό. Έχω κλάψει κι έχω παρακαλέσει ια γυναίκα. Γενικά έκανα ό,τι θα έκανε ένας άντρας που θέλει πραγματικά κάποια γυναίκα”, δηλώνει ο Σταμάτης στο DownTown.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην πηγαίνει στην εκκλησία κάθε Κυριακή αλλά πιστεύει πολύ στον Θεό. Προσεύχεται κάθε μέρα κι έχει ακούσει τη φωνή του Χριστού στον ύπνο του. ”Τον φώναξα νοερά από μέσα μου και Του είπα: Θέλω να μου δώσεις ένα σημάδι να μου πεις τι δεν έχω κάνει που θα έπρεπε να κάνω. Τότε ακούω μια φωνή στον ύπνο μου μέσα απ’τα σύννεφα που έβλεπα: Δεν θέλω από κανέναν τίποτα. Δεν θέλω να κουβαλήσει κανείς το σταυρό μου. Θέλω αγάπη και ειλικρίνεια. Πες τους το. Έτσι μου είπα. Βγήκα στη πισίνα του σπιτιού μου κι ήταν έξω κάποιοι φίλοι μου που έκαναν μπάνιο και τους είπα: Παιδιά ακούστε τι μου είπε ο μάγκας. Γιατί Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος μάγκας που έχει περάσει από τον πλανήτη”, τονίζει.

Ο Σταμάτης έχει λογοκριθεί πολλές φορές για τις απόψεις του σχετικά με τους gay. ”Γουστάρω τους ομοφυλόφιλους που είναι σοβαροί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μ’αυτούς. Τις κραγμένες είναι που δεν γουστάρω”, τονίζει.

Read More

And More