Σ. Ρουβάς: Η ιδιαίτερη σχέση του με την Μ. Μερκούρη και η επίσημη σελίδα στο facebook!

“Πάθος, μεγαλείο, όραμα, δύναμη, γοητεία, δράση, ιδέα…Η Μελίνα Μερκούρη είναι η αιώνια ελληνική ψυχή”, με αυτά τα λόγια καλωσόρισε ο Σάκης Ρουβάς το “προσωπικό” και επίσημο page της Μελίνας στο facebook.

Οι συνεργάτες της μεγάλης Ελληνίδας αποφάσισαν ότι φέτος που συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσει το ταξίδι του η συγκεκριμένη επίσημη σελίδα.

Μέσα από αυτήν θα ενημερώνεται το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις, τις δράσεις και τις εκδόσεις που θα γίνουν μέσα στο 2014 και που οι “φίλοι” της θα μπορούν επίσης να βλέπουν, να σχολιάζουν και να κοινοποιούν σπάνιο υλικό που θα αναρτάται αποκλειστικά εκεί.

Φυσικά, ο αγαπημένος σου τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην κάνει “like” αφού, εκτός από την εκτίμηση μου όλοι τρέφουμε για το πρόσωπό της, τον συνδέει ένας ιδιαίτερος δεσμός με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη.


Στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη

Η νόνα της μικρής Αναστασίας Ρουβά και πολύ καλή φίλη του τραγουδιστή, Μανουέλα Παυλίδου υπήρξε μία από τους πιο στενούς συνεργάτες της Μελίνας.

Like Melina Mercouri λοιπόν!

Read More

And More