Στ. Μαλέλης: ”Δεν πιστεύω πως σπούδασα για να ασχολούμαι με τη Μενεγάκη”!

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλάει για όλους και για όλα. Ως άνθρωπος της τηλεόρασης, ξέρει να κρίνει άτομα και καταστάσεις. Ποια είναι η άποψή του για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά; ”Είναι πολύ φτωχικά τα πράγματα φέτος, έχουν γίνει απίστευτες περικοπές. Ευτυχώς, εδώ στο Star δεν έχουμε αγγίξει ακόμα τους ανθρώπους, αν και σας ομολογώ πως τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Ακόμα και το 1€ μας είναι χρήσιμο. Θα επιβιώσουν όσοι σκεφτούν φτηνά και εμπορικά”, δηλώνει στο DownTown.

Κατά καιρούς γράφονται πάρα πολλά δημοσιεύματα για τις σχέσεις των τριών κυριών του καναλιού, δηλαδή της Ελεονώρας Μελέτη, της Χριστίνας Λαμπίρη και της Τατιάνας Στεφανίδου. Πώς αντιμετωπίζει τρεις τόσο δυνατές προσωπικότητες; ”Ας πούμε πως αντιμετωπίζω διάφορα πράγματα με χιούμορ. Ξέρω πως είναι τρεις διαφορετικές γυναίκες, με διαφορετικό χαρακτήρα, διαφορετικό ταπεραμέντο και ε, δεν θα γίνουν ποτέ φίλες αυτές οι τρεις πώς να το κάνουμε; Από κει και πέρα εγώ πρέπει να κάω τη δουλειά μου κι εκείνες τη δική τους. προς το παρόν, τα πάμε καλά. Αλλά και να αρπαχτούν και λίγο, δεν έγινε τίποτα, δεν θα χαλάσει ο κόσμος. Μες στη ζωή είναι όλα”, απαντά.

Μεγάλο θέμα της συζήτησης ήταν και η Ελένη Μενεγάκη: ”Κοιτάξτε, ό,τι και να έλεγε η Ελένη Μενεγάκη, εμένα δεν θα με πείραζε. Δεν θα ασχολιόμουν καν μαζί της, δεν έχουμε τίποτα κοινό – δεν θα’κανα ποτέ παρέα με την Ελένη Μενεγάκη. Με ενόχλησε το ότι, αν και οι δύο δουλεύουμε στον ίδιο χώρο και γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολη είναι αυτή η συγκυρία για όλα τα κανάλια, η κυρία Μενεγάκη μας έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ για να φάμε πρόστιμο. Και φάγαμε πρόστιμο 40.000€. Κάποιο ταυτίζουν τον εαυτό τους με τη δουλειά τους και θεωρούν πως το να είναι τηλεπαρουσιάστριες και να έχουν το αντίστοιχο lifestyle είναι τρόπος ζωής”, λέει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: ”Με τη Μενεγάκη μας χωρίζει χάος σκέψης, ζωής, πολιτισμού – να σας πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή με λυπεί ακόμα και το ότι ασχολούμαι μαζί της. Δεν πιστεύω πως σπούδασα, έκανα τόσα πράγματα, διάβασα τόσα βιβλία για να ασχολούμαι με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη, αν έχει διαβάσει ένα βιβλίο όλο κι όλο στη ζωή της, αυτό μάλλον θα είναι ο τσελεμεντές. Δεν έχω λοιπόν κανένα πόλεμο με τη γυναίκα. Ας κάνει τη δουλειά της, στην οποία είναι και πολύ καλή. Από κει και πέρα, όλη αυτή η ιστορία τα εξώδικα, οι δηλώσεις, κτλ είναι, επαναλαμβάνω, μια υποκρισία”.

Γιατί το λέει όμως αυτό; ”’Όταν βγάζεις ανακοίνωση στο τύπο ότι χώρισες, όταν κάνεις ό,τι μπορείς για να το περάσεις στον Τύπο και στην εκπομπή σου για να ανεβάσεις τα νούμερα – βγαίνεις θλιμμένη, φορώντας μαύρα, σιγοκλαίς στις γωνίες, δεν τα κάνεις όλα αυτά για να αναπαραχθούν; Γιατί λοιπόν όταν ένα κανάλι ανακαλύπτει πως όλο αυτό είναι και λίγο παιχνιδάκι και στο λέει, το στέλνεις στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο; Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι πως την καταγγελία στο ΕΣΡ την υπογράφει και ένα στέλεχος άλλου καναλιού, ο Γιάννης Λάτσιος. σημειωτέον, πέρσι που ο ΑΝΤ1 έφαγε πρόστιμο 100.000€ για μια δική του εκπομπή, εμείς βγήκαμε με ρεπορτάζ, το καταγγείλαμε και καταδικάσαμε την απόφαση του ΕΣΡ”,απαντά.

Το εξώδικο αφορά την προβολή των παιδιών της Ελένης. ”Τα παιδιά δεν τα έχουμε αγγίξει καθόλου. Τα παιδιά τα χρησιμοποιεί η Μενεγάκη κι όχι εμείς. Έγραφε στο εξώδικο πως μοντάραμε το θέμα και δεν ακουγόταν, λέει, ο εκνευρισμός των παιδιών της για τις κάμερες. Τα παιδιά διαμαρτύρονταν απλώς γιατί τα έπαιρνε να φύγουν κι έλεγαν όχι μαμά να μείνει κι άλλο. Η ίδια τα βγάζει και τα φωτογραφίζει – από τότε που γεννήθηκαν τα έχει διαρκώς μπροστά σε έναν φακό. Έχω στεναχωρηθεί μ’αυτά που κάνει. είναι δυνατόν να τη ρωτάει η ρεπόρτερ μας χθες – ένα κοριτσάκι που παλεύει να βγάλει 1.000€ το μήνα, τι θα γίνει κυρία Μενεγάκη με το θρίλερ της μαγείρισσας στην εκπομπή σας κι εκείνη να γυρίζει να της απαντάει το θρίλερ είστε εσείς; Έλεος”!

Ο Σταμάτης Μαλέλης πιστεύει πως η παρουσιάστρια θα χρησιμοποιήσει τη σχέση της για να ιντριγκάρει το κοινό και να δει καλά νούμερα τηλεθέασης. Όσο για το πρωινό Λιάγκα – Σκορδά λέει: ”Είναι πολύ καλά και πολύ ταλαντούχα παιδιά. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε καλά”.

Read More

And More