Καλομοίρα: ”Τη πρώτη νύχτα του γάμου πήγαμε σε φαστφουντάδικο”!

Η Καλομοίρα Σαράντη – Μπούσαλη περιγράφει τα συναισθήματά της, λίγες μέρες μετά τον γάμο της με τον Γιώργο: ”Είμαι τόσο χαρούμενη! Περίμενα με ενθουσιασμό τη στιγμή που θα έπαιρνα το όνομα του Γιώργου αλλά προς το παρόν ακούγεται τόσο περίεργο στα αυτιά μου. Δεν το έχω συνηθίσει και κάθε φορά που με αποκαλούν κυρία Μπούσαλη αναρωτιέμαι αν μιλάνε σε μένα ή σε κάποια άλλη”, δηλώνει στο περιοδικό People.

Δεν διστάζει καθόλου να περιγράψει τη πρώτη νύχτα του γάμου της αλλά και να πει ποιο ήταν το πρώτο φαγητό που μαγείρεψε στον Γιώργο ως σύζυγος: ”Πεινούσαμε τόσο πολύ που πήγαμε σε ένα φαστφουντάδικο και τρώγαμε burgers μέσα στη λιμουζίνα. Είχε τόση πλάκα! Η δεξίωση τελείωσε στις 4:00 το πρωί. Αν σκεφτείς ότι ο γάμος ήταν το μεσημέρι κι εμείς είχαμε ξυπνήσει από τις 7 το πρωί αντιλαμβάνεσαι ότι ήμασταν εξουθενωμένοι. Το πρώτο φαγητό που του έφτιαξα ήταν αυγά με μπέικον για πρωινό. Δεν είμαι ικανή ακόμα να του φτιάξω δείπνο, αλλά στο πρωινό δεν παίζομαι”.

Στην ερώτηση για το αν ο γάμος της κόστισε όντως 100.000€ όπως ακούστηκε απαντά: ”Είσαι τρελός; Το Sand Castle είναι ένα πολύ απλό μέρος. Θα ήταν γελοίο να ξοδέψω τόσα πολλά για τον γάμο μου, και ούτε κανένας από την οικογένειά μου είχε τέτοια διάθεση. Είχα οργανώσει τα πάντα από νωρίς, είχα κάνει έρευνα αγοράς και είχα εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές που θα μπορούσα να έχω. Αρκεί να σου πω πως είχαμε παραγγείλει μία πολύ μικρότερη τούρτα και ο υπεύθυνος του Sand Castle μας έκανε έκπληξη και μας έφερε μία πολύ μεγαλύτερη”.

Η Καλομοίρα λέει πως όταν έφτασε η στιγμή να βγάλει το νυφικό της δεν ήθελε να το κάνει γιατί της άρεσε πάρα πολύ που ήταν νύφη. Δηλώνει επίσης πως θέλει πολύ να κάνει παιδιά. ”Το σκέφτομαι συνέχεια! Είναι πολύ καλό να οραματίζεσαι αυτά που θα ήθελες να σου συμβούν, γιατί τελικά όταν θα γίνουν πραγματικότητα θα ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. Ήδη φαντάζομαι ότι θα μιλώ στα παιδιά μου, ότι θα τα αγκαλιάζω και θα τα φιλάω. Αν κάποια στιγμή μείνω έγκυος και το πω στον Γιώργο θα τον έκανα ευτυχισμένο. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και θα άρεσε πολύ και στους δύο μας να γίνουμε γονείς”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More