Οι διακοπές της Lady Gaga στην Ελλάδα και η φέτα! Δες φωτογραφίες.

Η Lady Gaga βρίσκεται στην Ελλάδα από την Δευτέρα, όπου κατέφτασε στην Ελούντα της Κρήτης. Μαζί με τον αγαπημένο της έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής και απόλαυσαν το μπάνιο τους στην παραλία.

Μάλιστα η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της παραμονής της επισκέφτηκε την φημισμένη Σπιναλόγκα αφού είχε ξεκινήσει να διαβάζει “To Νησί”, το βιβλίο που έχει γράψει η Victoria Hislop και έχει γίνει best seller στην Αμερική.

Μετά από τρεις ημέρες παραμονής στην Κρήτη, αναχώρησε για Σαντορίνη με θαλαμηγό. Εκεί εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες το Star όπου η τραγουδίστρια να έχει βγει στην βεράντα του δωματίου της σε πολυτελή βίλα και κάνει… βροχοθεραπεία αφού ο καιρός δεν ήταν καλός!

Η βίλα αυτή βρίσκεται ανάμεσα σε εκατοντάδες παραδοσιακά σπίτια του νησιού και έχει 5 δωμάτια, εσωτερικό τζακούζι και σάουνα, μπάρμπεκιου, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, καθώς και δικό της μπαρ. Η Lady Gaga εκτός από τις στιγμές ξεκούρασης, φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα και το ελληνικό φαγητό.

“Εφαγε χωριάτικη σαλάτα, ντοματοκεφτέδες, μελιτζανοσαλάτα, φάβα σαντορινιά, γαρίδες, μύδια, ενώ ζήτησε να φάει δεύτερο πιάτο φάβας”, δήλωσε στο Star ο υπεύθυνος του εστιατορίου όπου έφαγε. H τραγουδίστρια έδειξε μεγάλη αδυναμία στην ελληνική φέτα! Κατά την αποχώρησή της από το εστιατόριο υπέγραψε αυτόγραφα ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ τους δύο άνδρες της προσωπικής της φρουράς.

Η Lady Gaga θα παραμείνει για λίγες ακόμη ημέρες ακόμα στην Ελλάδα καθώς στις 14 Οκτωβρίου ξεκινά πανευρωπαϊκή περιοδεία.

Read More

And More