Φαίη Σκορδά: Το κοριτσάκι από το Κιλκίς που κατάφερε να ξεχωρίσει!

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στη καλύτερη φάση της ζωής της. Έχει γίνει ακόμη πιο όμορφη, η εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γιώργο Λιάγκα ”Πρωινό mou” τα πάει πολύ καλά και όσο κι αν αρνείται να το επιβεβαιώσει, περιμένει το πρώτο της παιδί. Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον άνθρωποι του περιβάλλοντός της στο περιοδικό People: ”Η μητέρα της και η αγαπημένη της γιαγιά είναι ενθουσιασμένες. Κάθε φορά που οι γείτονές της στο πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς ή οι γνωστοί της οικογένειας δίνουν συγχαρητήρια στη μαμά της για την εγκυμοσύνη της Φαίης, εκείνη τους ευχαριστεί χαμογελώντας”.

Σύμφωνα με το περιοδικό η Φαίη σε δύο εβδομάδες θα μπει στον τέταρτο μήνα και την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την απαραίτητη εξέταση της αυχενικής διαφάνειας. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Ποια είναι όμως η Φαίη Σκορδά; Η ιδιαίτερη πατρίδα της είναι το Κιλκίς. Αγαπημένο της παιχνίδι ήταν να κάνει την παρουσιάστρια στις ξαδέλφες της! Από 3 χρονών μέχρι και όταν τελείωσε το Λύκειο ασχολούταν με το μπαλέτο. Από μικρή ήταν fashion icon και βοηθούσε τις πελάτισσες της μαμάς της να διαλέξουν τα κατάλληλα ρούχα. Οδηγούσε μηχανάκι χωρίς να έχει δίπλωμα.

Σπόυδασε στην Ιταλία Φιλοσοφία του Θεάματος με εξειδίκευση το θέατρο. Το ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνωρίζει το πτυχίο της και πλέον γίνεται κι επίσημα θεατρολόγος. Μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στη Δημοτική Τηλεόραση. ”Στο TV 100 έκανα τα πάντα! Από μοντάζ κι ελεύθερο ρεπορτάζ μέχρι καφέδες κι επιστροφή ρούχων που φορούσαν παρουσιάστριες σε καταστήματα. Αυτό όμως ήταν το καλύτερο σχολείο για μένα”, περιγράφει η Φαίη.

Παράλληλα δούλευε στο Fashion Forward της ΔΕΘ αλλά και στο γραφείο τύπου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αργότερα ανέλαβε τη παρουσίαση των αφιερωμάτων του φεστιβάλ κινηματογράφου στο TV 100 αλλά και τη συμπαρουσίαση της εβδομαδιαίας lifestyle εκπομπή La vie en rose με τον Διογένη Μαριόλα. Τον Οκτώβριο του 2004 αναλαμβάνει το πρωινό μαγκαζίνο του TV Μακεδονία ”Καλημέρα”. Τη δεύτερη χρονιά δέχεται πρόταση από το ALTER.

Έτσι λοιπόν η Φαίη μεταμορφώθηκε από το χαριτωμένο κοριτσάκι του Κιλκίς στη δυναμική γυναίκα που βλέπουμε σήμερα.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More