Πρώτη σε ψήφους η χήρα του δημάρχου που πέθανε ξαφνικά!

Ο αιφνίδιος θάνατος του υποψήφιου δημάρχου Χαλκηδόνας – Φιλαδέλφειας, Γιώργου Αποστολάκη, προκάλεσε μεγάλη θλίψη και σοβαρή αναστάτωση.

Τα ηνία ανέλαβε η σύζυγός του, η Ευτυχία Αποστολάκη, η οποία αναλαμβάνει τη δημαρχεία και με μεγάλο μάλιστα προβάδισμα.

To συγκινησιακό φορτίο ήταν μεγάλο. Η κυρία Αποστολάκη έτοιμη να καταρρεύσει, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να προβεί σε δηλώσεις με τις οποίες ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την ψήφο του τη μνήμη του άτυχου συζύγου της.

”Ο Γιώργος είναι ο μεγάλος απών αλλά σήμερα είναι ο πιο μεγάλος παρών. Είναι παρών μες τη καρδιά μου και μες στη καρδιά όλων που στήριξαν τη Νέα Προοπτική. Υπόσχομαι μέσα απ’την καρδιά μου ότι με την πίστη και τη τιμή που είχε, εγώ θα συνεχίσω το έργο στη Ν. Χαλκηδόνα και στη Φιλαδέλφεια. Μέσα στην πόλη μας. Ο Γιώργος ζει. Κι εγώ είμαι έργο ζωής. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που τιμήσατε με πίστη και αγάπη τον σύζυγό μου Γιώργο Αποστολάκη. Ζήτω ο Γιώργος Αποστολάκης”, δήλωσε ενώ ο εκατοντάδες κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να τη συγχαρεί φώναζε Ζήτω και Αθάνατος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η παράταξη Νέα Προοπτική με επικεφαλής της Ευτυχία Αποστολάκη λαμβάνει ποσοστό 51,59%, ενώ ο αντίπαλός της, Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος, συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το 48,41%.

Η ενσωμάτωση είναι στο 98,61% και η αποχή πλησιάζει το 51%.

Η κυρία Αποστολάκη έστειλε επίσημο δελτίο Τύπου για την εκλογή της στην δημαρχεία. Διάβασε τι λέει η νέα δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

“Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω ως λειτουργούς της ενημέρωσης, για την ευαισθησία και τον σεβασμό που επιδείξατε απέναντί μου, όλες τις δύσκολες για μένα ημέρες. Κατανοώ το ενδιαφέρον σας. Θέλω ωστόσο να παρακαλέσω να μου δώσετε λίγο “χώρο”, να αντιμετωπίσω την νέα κατάσταση για μένα, τόσο προσωπικά όσο και μέσα από τον καινούριο μου ρόλο ως δημάρχου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Με την έννοια αυτή η συμμετοχή μου σε εκπομπές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και “συνδέσεις”, είναι για μένα μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Ζητώ να το σεβαστείτε και δεσμεύομαι μελλοντικά να ανταποκριθώ σε πρόσκλησή σας, αν αυτή μου ζητηθεί

Σας ευχαριστώ

Έφη Γαϊτανά – Αποστολάκη

Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας”

Δες το βίντεο:

Read More

And More