Τι απαντά η Μακρυπούλια στις φήμες για τη σχέση της με τον Χατζηγιάννη;

Μια μοναδική συνέντευξη έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό “Elle”, όπου μίλησε για την ταινία “Ζητείται ψεύτης” στην οποία πρωταγωνιστεί, τις αρνητικές κριτικές, την αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά και τις σχέσεις που της “χρεώνουν” τα μέσα ενημέρωσης.

Από τις 23 Δεκεμβρίου, η ταινία “Ζητείται ψεύτης”, που είναι το ριμέικ της παλιάς ελληνικής ταινίας θα προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη.
Τι λέει όμως η ίδια για τη συμμετοχή της;.
Δεν κρύβω ότι στην αρχή είχα ενδοιασμούς. Πίστευα ότι κάποια πράγματα δεν αγγίζονται. Μετά κατάλαβα ότι σημασία έχει ο τρόπος που τα αγγίζεις. Εδώ ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον τίτλο της πιο σέξι Ελληνίδας που της έδωσε αντρικό περιοδικό, εκείνη είπε το εξής: “Φυσικά και με κολακεύει να με λένε “σέξι”, αλλά δεν νιώθω καθόλου έτσι, όταν σηκώνομαι το πρωί σαν τρελή και τρέχω για δέκα ώρες γύρισμα”, σημείωσε.
Ακόμη, σε όσους την αποκαλούν “εθνική ενζενί”, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια, η γνωστή ηθοποιός απαντησε: “Το να με θεωρούν ενζενί μου αρέσει. Δεν είμαι, όμως, “εθνική ενζενί”… Θέλει δουλειά και κόπο ένας τέτοιος τίτλος. Αλλά γιατί μιλάμε μόνο για θετικούς τίτλους και όχι για αρνητικούς; Διάβασα ότι είμαι “ο άνθρωπος που μιλάει και δεν λέει τίποτα”. Άκουσα να με λένε “φλαταδούρα” από το αγγλικό “flat”, ότι δηλαδή τα κάνω όλα επίπεδα”, είπε και προσθεσε: “Εγώ τους κρατάω τους αρνητικούς τίτλους γιατί δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα”.

Όσον αφορά, την αλλαγή στο σώμα και το βάρος της, η Ζέτα παραδέχεται πως έχει χάσει κάποια κιλά, αλλά δεν το έκανε για να δείχνει ομορφότερη. “Δεν αδυνάτισα για την εικόνα μου, δεν είμαι εξώφυλλο, αλλά άνθρωπος. Αντιμετώπισα προσωπικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια που με είχαν οδηγήσει στο να πάρω κιλά”, υπογράμμισε.
Για τα δημοσιευματα που την θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε πως θα μιλήσει για οποιαδήποτε σχέση έχει, όταν θα είναι έτοιμη να το κάνει. “Πρώτον δεν είμαι υποχρεωμένη να βγαίνω να σχολιάζω τις φήμες. Δεύτερον πρέπει να αφήνεις τον άλλον να μιλήσει για μια σχέση, όταν θα αισθανθεί εκείνος έτοιμος να το κάνει”, είπε.

Τέλος, όσον αφορά για το πως θέλει να είναι ο άντρας που έχει στο πλευρό της, η Ζέτα ανέφερε το εξής: “Δεν χρειάζεται ο άντρας που είναι δίπλα μου να έχει τα “παράσημα” της επωνυμίας. Για να είμαι με κάποιον, όμως, χρειάζεται να τον θαυμάζω. Δεν με ενοχλεί να έχει ο άντρας το “πάνω-χέρι” στη σχέση. Αντίθετα με ξεκουράζει”.

Διάβασε περισσότερα στο “Elle” που κυκλοφορεί!

Read More

And More