Μ. Πολυχρονίδη: Οι δυο κοπέλες της επιτροπής δεν έχουν μουσικές γνώσεις!

Για τη διατροφή που ακολουθεί, την προσωπική της ζωή και φυσικά για τη συμμετοχή τους στο “Just the 2 of us” μίλησε η Μαριάννα Πολυχρονίδη στο περιοδικό “Celebrity”.

Προτεραιότητα της ηθοποιού φαίνεται να είναι η οικογένεια αφού δηλώνει: “Με ενδιαφέρει περισσότερο να δημιουργήσω μία ισορροπημένη οικογένεια από το να κάνω τεράστια καριέρα. Εδώ και δύο χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που συγκεντρώνει όλα όσα ζητάω από ένα σύντροφο και σκέφτομαι μάλιστα να γυρίσω στην Κρήτη. Άλλωστε είμαι 30 χρονών και έχω αρχίσει να σκέφτομαι την μητρότητα”.

Για την ένταση που δημιουργήθηκε με την Αθηναϊδα Νέγκα της κριτικής επιτροπής του “Just the 2 of us” η Μαριάννα Πολυχρονίδη είπε, συνεχίζοντας τον πόλεμο των δηλώσεων: “Νιώθω τυχερή που κάθε εβδομάδα τραγουδάω μπροστά στον Κώστα Τουρνά και τον Στέφανο Κορκολή. Σε σχέση με τις δύο κοπέλες τώρα, δεδομένου ότι δεν έχουν μουσικές γνώσεις, δεν θα είχα πρόβλημα αν με έκριναν με βάση αυτό που ακούνε. Δυστυχώς όμως αυτό δεν συμβαίνει“.

Όσο για το αν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή απάντησε: “Δεν κάνω συγκεκριμένη διατροφή. Είμαι η κλασική μεσογειακή γυναίκα. Έχω αρχίσει να συμφιλιώνομαι με αυτό που είμαι και μου αρέσει. Δεν είμαι διατεθειμένη να πάθω ανορεξία προκειμένου να φαίνομαι ωραία στην τηλεόραση.

Read More

And More