Η Δέσποινα Βανδή βοηθά το “Χαμόγελο του παιδιού”!

Η Δέσποινα Βανδή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το Σάββατο είδαμε να συμμετέχει στην πρωτοβουλία της καλής της φίλης Τζένης Μπαλατσινού ενισχύοντας το ποσό που συγκεντρώνεται για το κέντρο ειδικών ατόμων “Χαρά”.

Αλλά δεν σταματά εκεί καθώς στις 12 Δεκεμβρίου οργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο bazaar στο κτίριο του Ομίλου Αποστολόπουλου στο Κεφαλάρι. Tα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δωθούν όλα στο “Χαμόγελο του παιδιού”.

H Δέσποινα είναι άψογη επαγγελματίας αλλά πάνω απ’ όλα μητέρα, η οποία ξέρει πολύ καλά να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της. Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα μπορέσει να βοηθήσει με την πρωτοβουλία της αυτή τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ειδικά οι μέρες των γιορτών είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξουμε την αγάπη μας!

Για όσες θέλουν να παρευρεθούν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πωλούνται home made γλυκίσματα, ginger bread houses και σοκολάτες, στολίδια, ρουχαλάκια , παιχνίδια, βιβλία CD και DVD, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αξεσουάρ και μικρά δωράκια που έχουν προσφέρει πολλοί δωροθέτες – υποστηρικτές. Στο τέλος την εκδήλωσεις θα κληρωθούν και δωράκια!

Επιπλέον θα δημιουργηθεί μια γωνιά για τα παιδιά που θα απασχολούνται δημιουργικά από εθελοντές, θα φτιάχνουν κουλουράκια, θα φωτογραφίζονται με τον Άγιο Βασίλη και θα ζωγραφίζουν τα προσωπάκια τους!

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Συναυλίες με καλό σκοπό

Οι φαλανθρωπικές ανησυχίες της Δέσποινας είναι κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν. Το 2001 έδωσε μία sold out συναυλία για χάρη του συλλόγου “Ελπίδα” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η συναυλία συγκέντρωσε 15.000 και περίπου 300.000 ευρώ ( 100.000.000 δραχμές ) τα οποία δόθηκαν όλα στο σύλλογο “Ελπίδα”.

Το ίδιο επανέλαβε και στα τέλη Μαρτίου του 2005 όπου έδωσε αφιλοκερδώς μια μεγάλη συναυλία στην Θεσσαλονίκη. για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, στο “Πάλαι ντε Σπορ”, με περισσότερους από 10.000 θεατές. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έδωσε συναυλία στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στην Κύπρο, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τα παιδιά του “Παιδικού Αναρρωτηρίου” του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος το 2006 πραγματοποίησε την μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος με 80.000 θεατές

Read More

And More