Σ. Καρύδη: “Δεν εκφράζω την σκλήρη γνώμη μου για τους άλλους γιατί είμαι ευγενική”

Μετά απο ένα χρόνο αποχής και ξεκούρασης που ήταν προσωπική της επιλογή η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει ανανεωμένη, με τις μπαταρίες της γεμάτες. Μιλάει στο περιοδικό Glam για τη ζωή της αλλά και τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση “Οθέλλο” μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η ασυμβίβαστη ηθοποιός που μεγάλωσε στα Εξάρχεια και ζει στο κέντρο της Αθήναςπιστεύει πως δεν ισχύει ο αυτός για εκείνη αφού και συνεντεύξεις δίνει και σε εκπομπές πηγαίνει και σε όλες τις υποχρεώσεις της συνεπής είναι. Παρόλα αυτά θεωρεί πως δεν είναι επιφυλακτική με τους δημοσιογράφους μιλάει όσο πρέπει να μιλήσει και λέει αυτά που πρέπει να πει. ” ‘Εχω μάθει πια να απαντάω και να υπεκφεύγω ούτως ή άλλως, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι”. Την άποψη αυτή την τεκμιριώνει λέγοντας ” έχω πολλές φορές πολύ σκληρή γνώμη και για ανθρώπους και για πράγματα, την οποία δεν εκφράζω λόγο του ότι είμαι ευγενική”.

Η κρίση που επικρατεί στη χώρα μας την προβλιηματίζει σε γενικό επίπεδο και όχι μόνο ότι αφορά το δικό της χώρο αφού το επάγγελμα της ηθοποιού ήταν από πάντα απο τα πιο ανασφαλή και το γνώριζε καλά. Παρόλο την έντονη κρίση της χώρας μας όμως δεν θα κατέβαινε στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν θα ήθελε να πάρει δημοσιότητα η ίδια μέσα από κάτι που έχει άλλο σκοπό.

Για την καρίερα της δεν θεωρεί πως έχει φτάσει κάπου. Υποστηρίζει όμως πως ο δρόμος που ακολουθεί της αρέσει, και πως ότι εμπόδια αντιμετώπισε στη δουλεία προήλθαν απο δικές της επιλογές. Αυτό πυ την φοβίζει περισσότερο είναι η ιδέα του χρόνου και του θανάτουαφού δεν έχει καταφέρει να συμβιβστεί μαζί τους.

Δεν έλειψαν και οι αναφορές στις προσωπικές της επιλογές για τη ζωή της λέγοντας πως δεν ξέρει τι θα γίνει, εάν θα αποκτήσει οικογένεια ή όχι. Δεν έχει βάλει κάποιο στόχο αλλά σίγουρα για εκείνη οικογένεια γίνεσαι μόνο όταν αποκτάς παιδί. “Άμα δεν έχεις παιδί, δεν έχεις οικογένεια. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Άρα, τώρα με ρωτάς αν σκέφτομαι το παιδί; Δεν το σκέφτομαι”.

Για την επόμενη σεζόν είπε πως συζητάει και για τηλεόραση και για κινηματογράφο αλλά τίποτε ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο.

Read More

And More