Σ. Χρηστίδου: ”Με τον Θοδωρή θέλουμε να αποκτήσουμε πολλά παιδιά”

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ακομπλεξάριστη, μια μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη και έχει όλα τα χαρίσματα. Με χαλαρή διάθεση απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή και ετοιμάζει τα μελλοντικά της σχέδια. Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ! και την Μαρία Κολλίατσα αναφέρεται στον έγγαμο βίο και δηλώνει ενθουσιασμένη και απόλυτα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Ξεκινώντας θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν σκέφτεται σοβαρά να κάνεις δεύτερο παιδί. Σε δηλώσεις σου έχεις πει ότι δεν το αποκλείεις για το μέλλον.
Φυσικά! Θέλουμε πολύ μια μεγάλη οικογένεια και εύχομαι ο Θεός να μας αξιώσει να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και στα μελλοντικά μας σχέδια! Μακάρι να συμβεί σύντομα!

Η ζωή σου έχει αλλάξει μετά τη γέννηση του γιου σου. Έχεις περισσότερες φοβίες, έχεις περισσότερες ανασφάλειες…
Πολύ περισσότερες. Πριν δεν θυμάμαι καν τι φοβίες ή ανασφάλειες είχα. Φοβάμαι για το δικό μας μέλλον, το μέλλον της χώρας, αλλά και του πλανήτη ολόκληρου. Όμως έχω γίνει και πολύ πιο δυνατή. Ανακάλυψα και δυνάμεις που δεν ήξερα ότι έχω.

Πόσο ερωτευμένη παραμένεις με τον άντρα σου;

Ευτυχώς, ο σύζυγός μου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Του αρέσει να κάνει εκπλήξεις και να με κάνει να νιώθω ξεχωριστή πολύ συχνά. Φυσικά και παραμένω ερωτευμένη και το συναίσθημά μου αυτό το συντηρεί ο θαυμασμός μου για εκείνον.

Τον ζηλεύεις και αντίστοιχα κι εκείνος;
Δεν ζηλεύω συχνά, αλλά όταν μου συμβαίνει, μου αρέσει. Όπως μου αρέσει και όταν ζηλεύει ο Θοδωρής. Φυσικά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια και με χιουμοριστική διάθεση. Νιώθω ζωντανή τη σχέση μέσα από μικρές στιγμές ζήλιας. Φοβάμαι τη στιγμή που δεν θα ζηλεύει πια ο ένας τον άλλο, γιατί νιώθω πως τότε θα έχει φύγει ο έρωτας.

Έχεις κάνει σκηνή ζηλοτυπίας;

Όχι, συνήθως την εκδηλώνω πιο χαριτωμένα και με τσαχπινιά, όχι επιθετικά. Οπότε και αυτός νιώθει κολακευμένος και το αντιμετωπίζει πολύ γλυκά.

Τι θα ήθελες να αλλάξεις πάνω σου;
Πολλά και τίποτα. Για την ώρα τα πάω καλά με τον εαυτό μου, τώρα, αν περάσουν τα χρόνια δεν ξέρω πως θα νιώθω. Το σημαντικό είναι να νιώθεις καλά. Πάντα θα έχεις και τα στραβά σου. Το θέμα είναι να επικεντρώνεσαι στα καλά!

Νιώθεις ευτυχισμένη στο τέλος της ημέρας;
Η ευτυχία είναι στιγμές. Δεν είναι μια συνεχής κατάσταση. Γι’ αυτό και αυτές οι στιγμές έχουν τόσο μεγάλη αξία. Και ναι, έχω την ευλογία στη ζωή μου να έχω μπόλικες!

Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου;
Η υγεία και η χαρά των ανθρώπων που αγαπώ.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More