Σ. Τσιμτσιλή: Ξετρελαμένη με την μπέμπα της – Τι λέει ο γυναικολόγος της στο TLIFE

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός απέκτησαν μια πανέμορφη κορούλα που τους έχει ήδη κλέψει την καρδιά. Το TLIFE επικοινώνησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο της Βαγγέλη Δεδούλη που μας μίλησε για τον τοκετό και αποκάλυψε πότε θα βγει η Σταματίνα από το μαιευτήριο.
“Η Σταματίνα και το μωρό της είναι πολύ καλά και χαίρουν άκρας υγείας. Η μικρή γεννήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης και ζυγίζει 2.700γρ.” Ο ίδιος μας περιέγραψε μάλιστα, πως η Σταματίνα μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο “Μητέρα” στις 10 το πρωί καθώς της έσπασαν τα νερά.
Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν στις πρώτες μέρες του 9ου μήνα και οι συνθήκες ήταν ανώριμες για να γεννηθεί το μωρό με φυσιολογικό τοκετό, γι’ αυτό και προχώρησαν σε καισαρική. “Όλα πήγαν πολύ καλά. Γύρω στις 12 είχε γεννηθεί το μωρό και οι δυο τους ήταν σε άριστη κατάσταση. Η Σταματίνα ήταν πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Έκλαιγε και γελούσε ταυτόχρονα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE.
Τώρα, όμως, η Σταματίνα είναι πολύ ενθουσιασμένη και δεν μπορεί να αποχωριστεί λεπτό την κορούλα της που θα την ονομάσουν Νάγια. Μάλιστα, η ίδια είναι σε πολύ καλή φόρμα και έχει ήδη ξεκινήσει τη γυμναστική της.
Όσο για το πότε βγαίνει από το μαιευτήριο; Ο γυναικολόγος της ανέφερε πως αν όλα πάνε καλά η Σταματίνα θα επιστρέψει σπίτι με την κορούλα της το Σάββατο.

Read More

And More