Η Kate Moss υπογράφει με Dior!

Είναι η Kate Moss και είτε την λατρεύεις είτε την απεχθάνεσαι! Το σίγουρο είναι όμως ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν σου περνά απαρατήρητη!

Το top model που τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια είχε δανείσει το πρόσωπό του για τις καμπάνιες της εταιρίας καλλυντικών YSL και Rimmel τώρα υπογράφει χρυσό συμβόλαιο με τον οίκο Dior και την σειρά Dior Addict Lipsticks και γίνεται το νέο πρόσωπο της καμπάνιας!

Η ίδια βέβαια, κάτι ήθελε να μας πει τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο φακός των paparazzi την συνέλαβε (όλως τυχαίως!) να κατευθύνεται προς το fashion show του Dior φρεσκάροντας το… επίσης Dior κραγιόν της.

Το συγκεκριμένο σκηνικό μας επιβεβαιώνει δύο πράγματα: α) στην showbiz πολλές από τις photo που φτάνουν στα χέρια μας δεν είναι όσο “αυθόρμητες” μπορεί να φανταζόμαστε και β) όταν είσαι η Kate Moss ο τραπεζικός σου λογαριασμός αυξάνεται κατά χιλιάδες όταν απλώς αποφασίζεις να φρεσκάρεις το κραγιόν σου.

Ποια είναι όμως η αγαπημένη απόχρωση της Kate που έχει πάντα στην τσάντα της; Στο είχαμε γράψει μήνες πριν και μπορείς να το δεις εδώ!

Read More

And More