Jessica Biel: Ποιο είναι το διαιτολόγιό της; Τι τρώει; Τι κάνει και έχει αυτό το σώμα;

Από κοριτσάκι της ονειρεμένης οικογένειας του 7th Heaven, σε εκθαμβωτική star του Hollywood και αγαπημένη του Justin Timberlake. Η Jessica Biel είναι από τα ανερχόμενα ονόματα της μεγάλης οθόνης, αλλά και μια fit γυναικεία φιγούρα που πολλές θα ήθελαν να αποκτήσουν. Πώς όμως τα έχει καταφέρει; Μάθε εδώ όλα τα μυστικά της…

Μια γυναίκα που λατρεύει τη γυμναστική
Η Jessica δεν μένει ποτέ σε μια και μόνη εξάσκηση! Κάθε της έξοδος είναι και μια ευκαιρία για γυμναστική και φυσική δραστηριότητα. Για κάτι διαφορετικό που θα την βγάλει από τη ρουτίνα… Από τρέξιμο και ποδήλατο μέχρι αναρρίχηση στην κορυφή του Κιλιμάντζαρου.

Όμως η προπόνησή της είναι παρόμοια με εκείνη μιας αθλήτριας. Γιατί η επίσημη αγαπημένη του Justin δεν είναι απλά αδύνατη! Είναι γυμνασμένη σε εντυπωσιακό επίπεδο. Όλο αυτό φυσικά είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα προσφέρει στο σώμα της την ευλυγισία και τη θηλυκότητα με 1-2 μαθήματα Yoga μέσα στην εβδομάδα. “Η Yoga για μένα είναι περισσότερο ένας τρόπος να κάνω stretch, να επικυκήνω όλη την σπονδυλική μου στήλη”

Άλλωστε η σκληρή γυμναστική αφήνει στην Jessica Biel μια μέρα ώστε να μπορεί να απολαμβάνει όσο φαγητό θέλει: “Όταν γυμνάζομαι και τρώω υγιεινά όλη την εβδομάδα, τότε δίνω στον εαυτό μου μια μέρα –συνήθως την Κυριακή– οπότε και τρώω ό, τι θέλω. Πρέπει να συμβαίνει αυτό, αλλιώς θα τρελαθείς” αναφέρει η ίδια.

Η διατροφή της
Και αν η Jessica σου μοιάζει η βιονική γυναίκα, μάθε πως έχει μπει και αυτή στο παρελθόν στον πειρασμό να κάνει μια fad δίαιτα! Η χειρότερη από όλες ήταν εκείνη στην οποία θα έπρεπε να αποφύγει τελείως τη ζάχαρη, το αλεύρι, τα γαλακτοκομικά και το αλάτι…

Σήμερα όμως έχει βρει το μυστικό που την κρατά σε φόρμα. Και αυτό μας αποκαλύπτει ο Perez Hilton στο blog του. Όπως πολύ καυστικά λέει ο πιο διάσημος Blogger στον κόσμο, το μυστικό της είναι απλό. Δεν τρώει πολύ… Για την ακρίβεια σύμφωνα με τον ίδιο, το μυστικό της Jessica είναι πως φροντίζει να απολαμβάνει τη μισή μερίδα από το πιάτο που έχει μπροστά της κάθε φορά.

Δες ένα ενδεικτικό μενού που ταιριάζει στις διατροφικές συνήθειες της Jessica. Μάθε περισσότερα για την Free Day Diet εδώ

“Πιστεύω πως το μέτρο σε όλα είναι το κλειδί” επισημαίνει η ίδια σε άλλη της συνέντευξη, που παραδέχεται πως υπάρχουν φορές που ξεφεύγει. “Αγαπώ το φαγητό μου. Όμως τρώω υγιεινά και γυμνάζομαι τόσο πολύ, που έχω ανάγκη να… ξεφύγω πότε, πότε. Έχω ανάγκη να πάω σε ένα καλό εστιατόριο, να φάω και να πιω καλό κρασί” αναφέρει.

Η γυναικεία ανασφάλεια υπάρχει και στο Ηollywood…
Μπορεί να είναι επιτυχημένη, ερωτευμένη και φυσικά πολύ σέξι, αλλά δεν κρύβει πως βρίσκει στον εαυτό της ατέλειες. “Όλοι έχουν τις ατέλειες, με τις οποίες δεν αισθάνονται πολύ καλά! Οι δικές μου είναι οι γλουτοί, οι μηροί και τα πόδια” αναφέρει!

“Είναι δύσκολο να είσαι σε φόρμα και αυτό δεν γίνεται με μαγικά χάπια ή ποτά!” επισημαίνει παρ’ όλα αυτά γιατί όπως λέει δεν θέλει να δώσει το λάθος πρότυπο στους νεαρούς fan της! “Θα ήθελα πολύ να γίνω πρότυπο για νέα κορίτσια. Να τους δείξω πως δεν είναι απαραίτητο να είσαι υπερβολικά skinny για να δείχνεις πανέμορφη. Οι μύες είναι όμορφη. Τα δυνατά και γυμνασμένα σώματα είναι υπέροχα!” επισημαίνει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Kate Middleton Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Κρυσταλλία Lady Gaga Elle McPherson

And More