C. Zeta Jones: “Ήμουν 90 κιλά!”… Τι έκανε;

Αποτελεί μια από τις κλασικές αξίες στο χώρο του Hollywood! Αυτό που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό όμως ήταν η επαναφορά στη σέξι σιλουέτα της μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου Dylan -αφού στην εγκυμοσύνη πήρε 25 ολόκληρα κιλά.
“Ήμουν 90 κιλά μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Μπορεί να χρειάζεται καιρό για να ξεφορτωθείς τα κιλά, όμως δεν υπάρχει πιο σημαντικό κίνητρο για μια…νύφη να χάσει κιλά από έναν γάμο” εξηγεί η Catherine Zeta Jones.
Τι τρώει: Ακολουθεί τη δίαιτα Atkins, αποφεύγοντας υδατάνθρακες για… “χάρη” του κρέατος και των τυριών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, εκείνο που τη βοηθά να διατηρεί τις αναλογίες της είναι η…δίαιτα του πιάτου. Πολύ απλά, ελέγχει πάντα τι τρώει, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ποσότητα που θα βάλει στο πιάτο της. Έτσι κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Όπως και να ‘χει, όταν ερωτήθηκε σε συνέντευξή της για τα μυστικά διατροφής είπε: “Λατρεύω τη σοκολάτα, το παγωτό, τα γλυκά. Το μόνο καλύτερο από το σεξ είναι το σεξ με… “επικάλυψη” σοκολάτας! Μου αρέσουν πολύ τα μακαρόνια με αβοκάντο και δαμάσκηνα. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε πως θα χάσετε κιλά, το μόνο που μπορώ να σας πως είναι πάντα να επιτρέπετε στον εαυτό σας κάτι που σας αρέσει. Απλά να μην το παρακάνετε! Οι δίαιτες πρέπει να έχουν πλάκα, όχι να είναι μαρτύριο!”
Πέραν όμως από την διατροφή, η Zeta-Jones θεωρεί πολύ σημαντικά για την υγεία και τη γραμμή της, το άφθονο νερό και τον καλό ύπνο!

Μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον Michael Douglas, αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στη αγαπημένη της καρδιοαγγειακή άσκηση. Είναι η εξάσκηση αυτή που της έδωσε το σέξι outfit στην ταινία Σικάγο – ρόλος που της χάρισε και το Oscar. “Οι γοφοί μου είχαν μελανιάσει από τις πρόβες. Ήταν μαρτύριο!” εκμυστηρεύεται για τα εξαντλητικά μαθήματα χορού και γυμναστικής εν όψει του musical.

And More